Tomas Ujfalusi: Galatasaray bir başkaydı

Galatasaray'ın eski oyuncularından Tomas Ujfalusi, Sebastian Frey'in sorularını yanıtlarken çalıştığı en iyi teknik adamları da açıkladı.

Tomas Ujfalusi: Galatasaray bir başkaydı
Tomas Ujfalusi: Galatasaray bir başkaydı
GİRİŞ 30.03.2020 12:46 GÜNCELLEME 30.03.2020 12:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da hem oyuncu olarak hem de 'Futbol İdari Koordinatörü' olarak görev alan Çekyalı Tomas Ujfalusi, ligimizde daha önce Bursaspor forması giymiş Fiorentina'dan takım arkadaşı Sebastian Frey'in sosyal medya üzerinden sorularını cevapladı.

Galatasaray günlerini anlatan Ujfalusi, "Galatasaray bir başkaydı. Orada iki şampiyonluk, iki de kupa zaferi yaşadım. Birinde oynamıyordum. O zaman idari olarak çalışıyordum. Mancini vardı, efsane Taffarel vardı" ifadelerini kullandı.

Sevdiği pozisyonları anlatan Ujfalusi, "Bek oynamayı sevmiştim çünkü ileri gidebiliyordum. Ama özümde her zaman bir merkez oyuncusuydum ki Galatasaray'da orada oynadım. Atletico'da merkezde başlamıştım ama bazen bekte de oynuyordum" dedi.

"BRUCKNER, PRANDELLI VE ELBETTE TERİM"

Kariyerinde çalıştığı en iyi teknik direktörleri açıklayan Çek oyuncu, "Beni futbola ve milli takıma kazandıran Karel Brückner var. Sonra beni sağ kanatta kullanan Cesare Prandelli var. O olmasaydı tüm kariyerim boyunca stoper oynardım. Son olarak da elbette Fatih Terim" sözleriyle etkinliği noktaladı.

YORUMLAR 2
  • hüso 3 yıl önce Şikayet Et
    istediğini yapıp hiç kırmızı kart vermedikleri için
    Cevapla
  • Usak banaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Samsa Çavuş
    Cevapla