Terim'in son durumu hakkında bilgi!

Hastanedeki 7. gününü geride bırakan tecrübeli teknik adam, hastalığın semptomlarından iyice kurtuldu. Öksürüğü tamamen geçen Terim’e bir iki gün içinde tekrar Kovid-19 testi yapılacak.

Terim'in son durumu hakkında bilgi!
Terim'in son durumu hakkında bilgi!
GİRİŞ 30.03.2020 10:52 GÜNCELLEME 30.03.2020 14:24
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Ulus’taki hasteneden gelen son haberler, hafta sonuna kadar Terim’in çıkabileceği yönünde. Sonrasında İmparator’un bir süre de evinde dinlenmesi bekleniyor.

 

 

SÜREKLİ MORAL VERİYORLAR

Bu zorlu süreçte Galatasaraylı oyuncular da, hocalarını yalnız bırakmıyor. Yerlisi yabancısı tüm isimler sık sık Terim’i telefonla arayıp destek oluyor. Ancak bu görüşmelerde genellikle moral veren taraf Terim oluyor. İyi olduğunu belirten ve öğrencilerinden kesinlikle morallerini bozmamalarını isteyen Terim, bugünlerin geride kalacağını söylüyor.

 

 

"DÖNÜŞTE HAZIR GÖRMEK İSTİYORUM"

İmparator, hasta yatağında olmasına rağmen futbol disiplininden de taviz vermiyor. Oyuncularına, verilen programları yapıp yapmadıklarını soran Galatasaray’ın teknik direktörü, “Kendinize iyi bakın. Sakın dışarı çıkmayın. Evinizde sıkı çalışın. Dönüşte hepinizi hazır görmek istiyorum” diyor.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA GELDİ!

Sarı Kırmızılı kulüp; Fatih Terim, Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay'ın son durumu ile ilgili bilgilendirme yaptı.

İşte resmi açıklama;

"Dün akşam çeşitli medya organlarında, İkinci Başkanımız Sayın Abdurrahim Albayrak ve Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim'in sağlık durumlarıyla ilgili asılsız haberler yayınlanmıştır. Ayrıca, Ülkemizin ulusça salgına karşı hep birlikte mücadele verdiği bu günlerde; toplumu ayrıştırıcı, birbirine düşürücü, asılsız ve iftira nitelikli haber yapanlarla ilgili gerekli yasal işlemler kulübümüz tarafından başlatılmıştır. İkinci Başkanımız Sayın Abdurrahim Albayrak'ın tedavisi 18 Mart Çarşamba (13. Gün), Başkan Yardımcımız Sayın Yusuf Günay'ın 24 Mart Salı (7. Gün) ve Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim'in 23 Mart Pazartesi (8. Gün) tarihinden bu yana tedavileri hastanede devam etmektedir."

YORUMLAR 20
  • Serhat 3 yıl önce Şikayet Et
    İşi gücü bıraktık Terim'in derdine kaldık.
    Cevapla
  • Metin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadarmiydi yani.hala neoluyor anlamış diiliz.
    Cevapla
  • gariban 3 yıl önce Şikayet Et
    Testi koyan hastane Galatasaray sponsoru olunca , böyle şıp diye iyileşiveriyor insanlar..elbette bir de Milletin bu kara günlerinde Terim aşağı , Terim yukarı diye yazan bir medyaya ihtiyaç var.. Amerikalıların dediği gibi ,Harika iş çıkarıyorsunuz çocuklar.
    Cevapla
  • yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    imPARATÜR/ Yüzüklerin hanımefendisi cora19 filmi 7 dalda oskar ödülü kazanmış..! TEBRİKLEEER..
    Cevapla
  • Tsli 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne bileyim yaş kaç. Hadi terimi anladik sporcu tabanli. Abdurrahim hep kronik hastalık.ikiside 3-5 günde iyilesmis. Aklıma Mehmet Ali Yılmaz'ın dediği geldi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle