Koronavirüse yakalanan Abdurrahim Albayrak'tan ilk görüntü ve açıklama!

Galatasaray ikinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak'ta tespit edilen koronavirüs (Covid-19) sonrası Albayrak'tan ilk açıklama geldi.

GİRİŞ 23.03.2020 13:33 GÜNCELLEME 23.03.2020 14:12
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Albayrak ve eşi Şükran Albayrak'ın yeni tip koronavirüs testi pozitif çıktı.

Koronavirüs testi pozitif çıkan ve tedbir için hastanede bulunan Abdurrahim Albayrak  sevenlerine mesaj yollayarak, "Her şey inşallah daha iyi olacak. Çok şükür iyiyim, kendimi iyi hissediyorum. Arayan ve mesaj atanlara teşekkür ederim, onlardan moral almak, onlardan dua almak bizi güçlü kılıyor. Herkese selam" dedi.

Yeşilköy'deki özel bir hastanede kontrol altında tutulan Abdurrahim Albayrak, odasında cama yaklaşarak iyi olduğunu anlatmak için salladı.

 

 

Bu arada Albayrak ailesinin diğer fertlerinin de evde 14 gün kuralına uydukları ve gerekli tedbirleri aldıkları öğrenilirken, Abdurrahim Albayrak'ın Sivas deplasmanı, Alanya maçı ve Galatasaray-Beşiktaş derbisindeki süreçte biraz grip biraz halsiz olduğu da belirtildi. Şu an için testlerin yapıldığı, tedavinin iyi gittiği ve hastanedeki kontrolünün olumlu olduğu da ifade edildi.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Galatasaray Spor Kulübü, Abdurrahim Albayrak'ta koronavirüs tespit edildiğini duyurdu

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan resmi açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"İkinci Başkanımız Sn. Abdurrahim Albayrak'ın bir süredir devam eden şikayetleri üzerine yapılan kontrollerinde koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkmıştır. İkinci Başkanımız ve aynı teşhisle tedavisine başlanan değerli eşi Şükran Albayrak'ın tedavilerinin 6. gününde genel sağlık durumları olumlu seyretmektedir. Albayrak Ailesi'ne geçmiş olsun dileklerimizi iletirken her ikisinin de en kısa sürede sağlıklarına kavuşarak aramıza döneceklerine olan inancımızın tam olduğunu belirtmek isteriz."

FENERBAHÇE'DEN MESAJ

Sarı lacivertlilerden Abdurrahim Albayrak için, "Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, eşi Şükran Albayrak ve Galatasaray camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; Abdurrahim Albayrak ile eşinin en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını ve iyi haberlerini almayı temenni ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.

BEŞİKTAŞ'TAN MESAJ

"Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; kendilerinin en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 61
  • kartal 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene tff yi ziyaret ettiler ve sonuç 4 maçta acayip hatalar ve gs şampiyon! Abdürrahim lig bitince açıklama yapacaktı ama herhangi bir açıklama bir senedir yapılmadı.İnsan şüpheleniyor acaba yine aynı senaryomu şeytan bu insanın aklına getiriyor.
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Gs de yine bir oyunlar donuyor! Simdi de hersey cok daha iyi olacak diyorlar! Bu sozler cok tanidik degilmi! Sanki yine birileri mesaj vermeye calisiyor. Terim ile Abdurrahim de korona cikip,baska kimsede cikmamasi cok tuhah. Devlet bunu bir takip ederse korona oyununu bozabilir.Birileri rahat hic durmuyor
    Cevapla
  • ..fbli 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin
    Cevapla
  • 52Korganlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifalar versin başkanım.
    Cevapla
  • E.A 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah tüm hastalara şifa versin. Demek ki bu hastalık daha çok yurtdışına gidip gelenlere bulaşmış Albayrak'a özülmüşken bu hastalığın Fatih Terime' de bulaşmış olması üzüntümüzü ve endişelerimizi bir kat daha artırmıştır. İnşallah her iki isimde en kısa sürede iyileşir aramıza dönerler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle