Abdurrahim Albayrak ile eşinde koronavirüs tespit edildi

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak'ta Koronavirüs tespit edildiği ve çiftin tedavi altına alındığı öğrenildi.

Abdurrahim Albayrak ile eşinde koronavirüs tespit edildi
Abdurrahim Albayrak ile eşinde koronavirüs tespit edildi
GİRİŞ 23.03.2020 08:44 GÜNCELLEME 23.03.2020 13:41
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ, bugünkü yazısında, "Galatasaray’ın yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, geçen hafta Koronavirüs şüphesiyle Yeşilköy’deki Acıbadem International Hastanesi’ne kaldırılmıştı. İlk testi negatif, sonraki pozitif çıkan Albayrak’ın eşi Şükran Hanım’ın da Koronavirüs'e yakalandığını öğrendim. Karantinaya alınan çiftin tedavisi sürüyor" ifadelerini kullandı. 

 

TÜM FUTBOLCULARA TEST YAPILDI

Üstündağ, "Bu arada 15 Mart’ta oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçını stadyumda izleyen, orada teknik heyet ve diğer yöneticilerle de bir araya gelen Abdurrahim Albayrak’ın hemen akabinde hastalanması, kulüpte büyük endişe uyandırdı. Tüm futbolcular ve teknik heyetin kontrolden geçirildiği, hiç kimsede virüs tespit edilmediği gelen duyumlar arasında. Temennim, Albayrak çiftinin de bir an önce iyileşip taburcu olması..." düşüncesini dile getirdi. 

 

 

YORUMLAR 33
  • Kadir Mısıroğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Kesin Korona!
    Cevapla
  • Birol 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaraylı futbolcular Muslera ve Falcao ligler ertelensin bizler de insanız ailemiz var korkuyoruz dediklerinde onlara paranızı alıyorsunuz topunuzu oynayın veya ülkenize defolup gidin diyen yorumcu arkadaşları burda görmek isterdik
    Cevapla
  • Ş. Urfa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir an önce sokağa çıkmak yasaklanmalı. 14 gün dayan Türkiye bu kadar basit
    Cevapla
  • Operasyon şike 4 yıl önce Şikayet Et
    I love you HOCAM..........
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Hoca'sı kurtarsın şimdi.
    Cevapla
  • nevizade 4 yıl önce Şikayet Et
    Abdurrahim Albayrak'a bu virüsün Beşiktaş maçında bulaşmadığını kim ispat edebilir? Federasyona bunun hesabı elbet sorulacak. Maçlar ertelensin derken birileri çok haklıymış.
    Cevapla
  • bir dost 4 yıl önce Şikayet Et
    peki besiktaslilara abdurrahman albayrak bulastirmasigini nereden biliyorsun...sonucta adam hasta, ve oyuncularla sarmas dolas her zaman..gs nin bir an once butun personelini teste tabi tutmasi lazim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle