G.Saray'da flaş gelişme! Futbolcular yoldan döndü

Galatasaray Kulübü, bugün yapılması gereken antrenmanı iptal etti. Florya'ya doğru yolda olan oyunculara telefonla bilgi verildi.

G.Saray'da flaş gelişme! Futbolcular yoldan döndü
G.Saray'da flaş gelişme! Futbolcular yoldan döndü
GİRİŞ 18.03.2020 16:22 GÜNCELLEME 18.03.2020 16:58
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da bugün 17.00'de tesislerde yapılması planlanan antrenman alınan son dakika kararı gereği iptal edildi.

 

 

Florya Metin Oktay Tesisleri'ne doğru yolda olan futbolcular ve diğer ilgililere telefonla bilgi verildi. Oyuncular aldıkları haber sonrası eve dönüp kulüpten haber beklemeye başladı.

Galatasaray'ın, bakanlar kurulu toplantısının ardından yapılacak resmi açıklamayı bekleme kararı aldığı ifade edildi.

 

 

Bakanlar kurulunun kararına göre yeni bir yol haritasi çizileceği bildiriliyor.

Derbi sonrası tepki vermişlerdi

Galatasaray cephesi, maçların seyircisiz oynanması kararının ardından liglerin ertelenmesi talebinde bulunmuştu. Beşiktaş derbisinin ardından da başta kaptan Fernando Muslera olmak üzere bazı oyuncular liglerin oynanmasına tepki göstermiş, erteleme dileklerini sosyal medya hesaplarından aktarmıştı. (Fanatik)

YORUMLAR 77
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle dedi
    Cevapla
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaraylilar şunu anlamalı, bu dünyada sizden önemli şeyler de var. Dünyanın merkezi siz değilsiniz. Daha geçen hafta Beşiktaş maçı öncesi maçlar niye seyircisiz oynanıyor seyircili oynansin diyordunuz, baktınız olmadı bu defada ertelensin diyorsunuz. Asgarî ücretliler işe gidiyorsa sizde oynayacaksiniz.
    Cevapla
  • Ben 3 yıl önce Şikayet Et
    Öyle demedi bizde insaniz maçlar ertelensin dedi
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Ülkede deprem oldu bazı fenerliler konuşup durdu daha artılar devam ederken şimdi korona deniyor bazı galatasaylılar konuşuyor işde fark???
    Cevapla
  • armani 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu mağdur edebiyatından sonra federasyon kendini affettirmek içi 10 sene galatasarayı şampiyon yapar
    Cevapla
  • Tatsız 4 yıl önce Şikayet Et
    Dünya ve ülkemiz Ekonomisinin yeni boyutlar alacağı önümüzdeki süreç, aylar ve yıllarda özelikle yabancı futbolculara ödenen milyon dolarlardan ülke ekonomisinin kurtulması lazım ama bunu hayatında aklı futboldan başka bir şeye çalışmayanlar anlamaz ve boş boş konuşurlar. Evet bu şartlarda oynayın veya sözleşmelerinizi fesih edip bir an önce düşün bu ülkenin yakasından. Ligler ertelenirse milyon dolarlık sözleşmeleri devam edecek ve malesef Türk futbolcular da etkilenecek. Ülke ekonomisinde artık bu şartlarda futbola, futbolcuya yer yok. ANLAYANA
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Madem yabancılar tepki veriyor karşılıklı fesh e gitsinler adamlar kontrat yapmış hem evde oturup hemde milyonlarca euro alana kadar madem muslera efendi böyle düşünüyorsun gs ile sözleşmenin fesh et cok mu kıymetlisin burda herkes kıymetli muslera bey obi mikel sturridge fesh etti gitti aglama ya gerek yok git kulübüne fesh et yılda kaç milyon euro almayı biliyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle