Fatih Terim ve Hamza Hamzaoğlu’ndan ortak açıklama

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ortak basın toplantısı düzenledi.

Fatih Terim ve Hamza Hamzaoğlu’ndan ortak açıklama
Fatih Terim ve Hamza Hamzaoğlu’ndan ortak açıklama
GİRİŞ 01.03.2020 21:48 GÜNCELLEME 01.03.2020 21:50
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Süper Lig’in 24. haftasında Galatasaray’ın, sahasında Gençlerbirliği’ni 3-0 mağlup ettiği maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, basın toplantısına birlikte çıktı.

 

 

İki teknik adam, İdlib’de şehit olan askerlerimiz ve devam eden Bahar Pınarı Operasyonu nedeniyle birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Maçın ardından herhangi bir maç değerlendirmesi yapmanın uygun olmadığını ifade eden Fatih Terim, “Biz hep beraber yaşadığımız olaylardan sonra herhangi bir kritik, maç sonrası görüş belirtmeyi uygun görmedik. Televizyona da beraber çıktık, buraya da beraber geldik. Hepinizin de üzüntüsünü biliyoruz. Ama maç oynandı ve bitti. Birimiz kazandı, birimiz kaybetti ama esas olan, ateş düştüğü yeri yakar cümlesiyle her ananın ve babanın Allah evladını bağışlasın. Şehit olanlara Allah’tan rahmet diliyoruz. Ailelerine de Allah sabır versin. Bir baba olarak evladın ne kadar önemli olduğunu, kaybın neler olabileceğini tahmin edebiliyorum. Ülkemize Allah sabır versin, devletimize Allah güç kuvvet versin. Her zaman bir araya gelelim. Biz futbol alemi olarak çok çabuk aynı dili konuşmaya başladık. Belki de hiçbir taraftar birbirleriyle konuşmadan sahalarda çok önemli mesajlar verdi. Ben taraflı tarafsız bütün ülkenin aynı dili konuşmasından yanayım. Artık karşı tarafta durma zamanı değil, beraber olma devridir. Safları sıklaştırmanın tam zamanıdır. Başka bir Türkiye yoktur, bundan güzel bir ülke yoktur. Hepimiz yan yana, omuz omuza, diz dize, biz bize olmalıyız” ifadelerini kullandı.

 

 

Maç öncesinde Galatasaray taraftarının verdiği mesajın da çok açık olduğunu söyleyen Terim, “Geçen haftaki önemli başarıdan sonra bugün dönüp seyircisi, oyuncusunu çağırmıyorsa, herhangi bir tezahüratta bulunmayıp sadece şehitlere ve ülkeye tezahürat yapıyorsa mesaj çok açık” açıklamasında bulundu.

Hamzaoğlu: “Vatan böyle vatan oluyor”

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Teknik Direktör Fatih Terim’in basın toplantısına beraber çıkma teklifi nedeniyle tecrübeli çalıştırıcıya teşekkür ederken, “Beraber çıkarsak çok daha iyi olacağını iletince seve seve kabul ettim. Hep kötü günlerde bir araya geliyoruz ama millet olarak artık iyi günlerde bir arada olmalıyız. Birbirimizin kıymetini bilelim. Bugün işimiz icabı maça çıktık, kazandık, kaybettik. Bunlar hep bugüne kadar olan ve bundan sonra da olacak şeyler. Ama görüyorsunuz, bu tür durumlarda hepimizin rengi bugünlerde kırmızı beyaz oluyor, hepimizin kalbi vatanımız ve evlatlarımız için çarpıyor. Acılarımızı paylaşıyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz. Kolay değil, çok acı. Fakat vatan da böyle vatan oluyor, yapacak bir şey yok. Bu son olsun. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Artık birlik zamanıdır ve biz de bu birliği en azından bu şekilde dile getirelim istedik. Hocama da teşekkür ediyorum ve maçtan dolayı da tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 58
  • ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    tiyatro aynen devam
    Cevapla
  • Misafir20 4 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız burdan hamza terimin yardımcı antrönörü gibi duruyor. Ayrıca gs menşeli teknik direktörler nedense gsyi yenemiyor hiç. Başka maçlarda yırtınanlar gs maçında kuzuya dönüyor.
    Cevapla
  • Arkadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Hocalarımızı Tebrik ediyorum birlik beraberliğimiz Rabbim bozmasın Mühüm olan Vatan gerisi teferuat art niyetli yorum yapan arkadaşları kınıyorum
    Cevapla
  • futbolsever 4 yıl önce Şikayet Et
    hamza hamzaoglu,okan buruk,bülent korkmazın çalıştırdığı takımlar ne hikmetse gs'ye hep mağlup oluyor. ne güzel dünya
    Cevapla
  • Okan buruk 4 yıl önce Şikayet Et
    Basaksehir gs nin kacmaclik serisini bitirdi basinda ersun yanalmi vardi sergenyalcinmi
    Cevapla
  • osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Acaba yenilseydin aynı inceliği gösterirmiydin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle