Galatasaray'ın derbi zaferi dünya basınında!

Galatasaray'ın tam 20 yıl aradan sonra Fenerbahçe'yi Şükrü Saracoğlu Stadı'nda devirmesi dünya basınının da dikkatini çekti.

Galatasaray'ın derbi zaferi dünya basınında!
Galatasaray'ın derbi zaferi dünya basınında!
GİRİŞ 25.02.2020 12:21 GÜNCELLEME 25.02.2020 12:21
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Sarı-Kırmızılılar'ın aldığı 3-1'lik galibiyeti tüm dünya basını da manşetlerine taşıdı... Özellikle Kolombiya'nın önemli basın organlarından biri olan Noticiasaominuto, Sarı-Kırmızılıların galibiyetini "Galatasaray tarih yazıyor" diyerek duyurdu. Haberin içeriğinde ise; "Galatasaray 20 yıl aradan sonra Fenerbahçe'yi deplasmanda yendi ve şampiyonluk yarışında lider Trabzonspor ile puanları eşitledi. averajla ikinci sıraya yerleşti" bilgisine yer verildi.

GERGİN BİR MAÇ OLDU

Sarı-Kırmızılılar'ın zaferine İngiliz kanalı BBC de geniş yer ayırdı... Gergin bir maç olduğuna değinen Ada basını, Galatasaray'ın 1999'dan sonra ilk kez kazandığına vurgu yaptı ve "Henry Onyekuru'nun golü sonrasında üst üste 7.galibiyetini alan Galatasaray, lider Trabzonspor'la aynı puana geldi. İstanbul'un Asya yakasında bulunan Fenerbahçe ise 6.sırada kaldı. Fenerbahçe taraftarı koltukları kırıp sahaya attı. Manchester United ve Chelsea'de oynayan Radamel Falcao, Galatasaray'da bu sezonki 6. golünü kaydetti" ifadelerini kullandı.

BU VAHŞİ VE ÇILGINCA

ABD'nin ünlü televizyon kanalı NBC de dev derbinin sonucunu izleyicileriyle paylaştı. "Hedefler, kavgalar, kırmızı kartlar, korku, mücadele ve tutku... İstanbul'un kıtalararası derbisinde her şey vardı" diyerek habere giriş yapan NBC, "Bu yüzyılda ilk kez Galatasaray, Fenerbahçe'yi Süper Lig'de mağlup etti. Bu vahşi ve çılgınca" cümleleriyle galibiyeti anlattı. Rus basın organı bta.bg'de "G.Saray ile F.Bahçe arasında oynanan sinir derbisini G.Saray kazandı" diyerek haberi duyurdu. (Akşam)

YORUMLAR 9
  • lider 4 yıl önce Şikayet Et
    ammada abarttiniz
    Cevapla
  • musa 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul'dan şampiyon istemiyoruz birazda Anadolu'dan çıksın nasıl olsa 4 büyüklerinde Avrupa'da başarısı yok
    Cevapla
  • Ağrılı04 4 yıl önce Şikayet Et
    100. Yilimizda ve yilinizda şampiyon olduk sahanızda kaç kere sizi yendik böyle hiç sevinmedik. Demekki içlerinde yılların acısı varmış
    Cevapla
  • ERTAN 4 yıl önce Şikayet Et
    bir gün sahamızda şampiyon olup kupa kaldırırsanız bu yazdıgını hatırla
    Cevapla
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene berabere kalınca taraftarınız meşale ile karşılamadı mı takımı. Biz yenince seviniyoruz. Siz berabere kalınca :-)
    Cevapla
  • Şener 4 yıl önce Şikayet Et
    En son ne zaman sevindiniz ki siz sevinmeyi unutmuş sunuzdur
    Cevapla
  • Suat trabzon 4 yıl önce Şikayet Et
    Hedefler, kavgalar, kırmızı kartlar, korku, mücadele ve tutku... parfüm reklamı gibi
    Cevapla
  • Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yirmi yıldır yemediği ve o takıma defalarca kendi yenilen bir takıma sormazlar mı, bu kadar şampiyon nasıl oldunuz... Şimdi bazıları da der ki lig iki maç ve iki takımdan ibaret değildir.. Hah, işte biz de yıllarca bunu dedik on yediye bir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle