Tarihi galibiyetin Fatih Terim'den açıklama!

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 20 yıl aradan sonra mağlup ettiği maçın ardından Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

Tarihi galibiyetin Fatih Terim'den açıklama!
Tarihi galibiyetin Fatih Terim'den açıklama!
GİRİŞ 23.02.2020 21:41 GÜNCELLEME 23.02.2020 22:37
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Kendisi açısından istatistiklerin bir önemi olmadığını dile getiren Terim, "Geçen sene de, daha önceki yıllarda da söylemiştim. Bu istatistik benim için çok önemli değil açıkçası, şampiyon olduğumuz her yıl burada kazansak ne olur, kazanmasak ne olur. Benim için çok önemli değil. Tüm Galatasaraylılar buna çok sevinmiştir, o yüzden çok sevinçliyim. Galibiyeti onlara hediye ediyoruz" dedi.

Fenerbahçe karşısında çok daha farklı kazanabileceklerinin de altını çizen Terim, "Dün Beşiktaş-Trabzonspor maçı çok güzel maç oldu. Bugün de o seviyenin altına düşmediğimiz için sevinçliyim. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Ne istendiyse, ne gerekiyorsa onu yaptılar. Çok farklı da bitebilirdi. 1. dakikadan 100. dakikaya kadar ciddi, konsantre oynadık. 3 puanı hak ederek aldık, hem de iyi oynayarak aldık. Oyunun her bölümünü iyi oynadık. İlk 20 dakika oyun kopabilirdi. Sonradan da nasıl oynanması gerekirse öyle oynadık." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe karşısında çok önemli pozisyonlar yakaladıklarını da vurgulayan Terim, "Özellikle son bölgede her atağı sonuçlandırdık. Top bizdeydi, mücadele anlamında her şey vardı. Herhalde bir derbide ulaşılabilecek en yüksek pozisyon sayısına ulaştık diye düşünüyorum. Oyuncularımla bugün gurur duydum. Hayırlı olsun. Her düşündüğünüz bazen olmuyor ama bugün geriden bloklar arası çabuk ve net çıkmayı çok çalıştık. Direkt ve net çıktık, bunu başardık. Onyekuru ile çok pozisyona girdik. Soso girdi, Ömer girdi" dedi.

 

 

YORUMLAR 58
  • Sura kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir fenerbahçeli taraftar olarak fatif terimi ve galayasaray futfol takimini tebrik ederim. Ali koç u ise istifaya davet ediyorum.Fenerbahceyi bitiren adam olarak spor tarihine geçecek. Ve Ali koc a soruyorum tribunlerden taraftarin olumsuz bagirması senin icin nasıl bir duygu? Kendini nasıl hissettin?
    Cevapla
  • MEHMET ÇINAR 4 yıl önce Şikayet Et
    6s diyenlere hatırlatılır pazar gününü bekleyin demiştim .
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe takımına bir tavsiyem var ezeli rakiplerine ortalama 2-3 yılda bir yenilsinler ki 20 yıl sonra gelen galibiyeti içlerine sindirebileler. Yoksa hazmetmesi hakikaten zor oluyor. Sen 20 yıl boyunca yenilme 20 yıl sonra yenil olacak iş mi? Bakın Galatasaray ile Beşiktaş taraftarlarına ne kadar rahatlar.Kendi sahalarında ortalama 2-3 senede bir Fenerbahçeye yeniliyorlar. Kendi sahalarında aldıkları herhangi bir yenilgi taraftara o kadar koymuyor. Ama Fenerbahçeliler dün akşam perişan oldular. Niye? çünkü 20 yıl sonra ezeli rakiplerine yenildikleri için ama Galatasaray taraftarlarının da Allah'ı var Galatasaray taraftarları galibiyeti eğlenceye çevirmeyi çok iyi beceriyorlar.
    Cevapla
  • Vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu defa seytanin bacani kirdik. 1-0 olunca yinemi dedim icimden ama kontrollu oyunu gorunce inandim bu zafwre inandik ve olduu
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    cimbom feneri ne zaman yense yılı mılı farketmiyor teknik direktörü istifa ediyor kulüp başkanı ( herkesin dilinde damdan atlıyor ( pardon trübünden atlıyor ) sen neymişsin be cimbom fenere hep ilkleri tadtırıyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle