Galatasaray'dan ayrıldı Real Madrid'e gidiyor!

Galatasaray'ın sözleşme imzalamadığı için kadro dışı bıraktığı genç futbolcusuyla ilgili İspanya'dan bomba bir iddia geldi.

Galatasaray'dan ayrıldı Real Madrid'e gidiyor!
Galatasaray'dan ayrıldı Real Madrid'e gidiyor!
GİRİŞ 23.02.2020 17:32 GÜNCELLEME 23.02.2020 18:06
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü, "Son 3 yılı yatılı olmak üzere 2014 yılından bu yana Galatasaray Futbol Akademisi bünyesinde, yetişmesi için emek ve değer verilen Mustafa Kapı, sözleşme uzatılması için kendisine sunulan tüm yapıcı önerileri red ettiğinden, kadro dışı bırakılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." açıklamasıyla 17 yaşındaki Mustafa Kapı'yı kadro dışı bıraktığını açıklamıştı.

Bu açıklamanın ardından adı çeşitli kulüplerle anılan genç orta saha oyuncusu şimdi de İspanya'dan gelen bir haber ile gündeme geldi. İspanyol spor sitesi Diariomadridista'nın haberine göre genç yetenek için Real Madrid devreye girdi. Real Madrid'de Juni Calafat liderliğindeki scout departmanı Mustafa Kapıyı gözüne kestirdi.

Ayrıca, sezon sonunda sözleşmesi sona ereceği ve takımıyla olan kontratını uzatmayacağı için başka takımlarla müzakere etme konusunda özgür olan Kapı'yla, Real Madrid ve Barcelona dahil olmak üzere bir çok üst düzey kulübün görüşme halinde olduğu ileri sürüldü.

 

 

YORUMLAR 20
  • kayserili 4 yıl önce Şikayet Et
    bence bu takıma değil ülkeye nankörlük .
    Cevapla
  • RİZE__Lİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Seni Galatasaray,a getiren yeteneğin oldu, ama orda kalmak için sadece yetenek yetmez karakterde olacak, malesef sende ikinci şık yokmuş.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence boş topçu sonu iyi olmaz harcanır
    Cevapla
  • Nesdahl 4 yıl önce Şikayet Et
    Terim oldukca bu genclerin hic bir zaman sanslari olmiyacak arkana bile bakma genclerin harcamakla görevlendirilmis gibi sanki yazik olan terim hic birsey vermedin türk futboluna bol bol küfür etmekden baska ama miliyonlari getiriyor iste biz bu toplumyuz ise yaramayanlari yukseltiriz genclerimizi kaciririz
    Cevapla
  • Doğuş 4 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı hayranlığı terim için kötü. Ancak şampiyonluk yarışında 17 yaşındaki çocuklarla olmuyor. Hele bir 19-20 yaşına gelsin. Yetiştiği kulübe bir şeyler kazandırması gerekiyordu.
    Cevapla
  • KANDIRALI 4 yıl önce Şikayet Et
    menajer haberi.fossss
    Cevapla
  • Devrim 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek dış basının gündeminde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle