Terim: Kadıköy'deki şanssızlığı yıkacağız

"İkinci yarı başlarken 8 de kapanır, 18 de demiştik" hatırlatmasını yapan teknik direktör Fatih Terim "Fenerbahçe'yi bu defa evinde yenip kötü seriyi bitireceğiz" iddiasında bulundu.

Terim: Kadıköy'deki şanssızlığı yıkacağız
Terim: Kadıköy'deki şanssızlığı yıkacağız
GİRİŞ 18.02.2020 09:32 GÜNCELLEME 18.02.2020 09:32
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Malatya'yı yenen Galatasaray'da yüzler gülüyor. Ligde üst üste alınan altı galibiyetle müthiş bir seri yakalayan Aslan, zirve ile arasındaki puan farkını da ikiye indirdi. Fenerbahçe ile bu hafta deplasmanda karşılaşacak olan sarı-kırmızılılarda dev derbi öncesi moraller de tavan yaptı. Şimdi Fatih Terim ve kurmaylarının tek hedefi, pazar günü tarihî rakiplerini de yenerek şampiyonluk şanslarını iyice arttırmak. Bu yüzden tecrübeli teknik adam hafta boyunca ekstra mesai harcayacak. Florya'da dün yapılan çalışma ardından takıma bir gün izin Terim yaptığı konuşmada oyuncularına haftanın yol haritasını verdi.

"KADIKÖY ŞANSSIZLIĞINI YIKACAĞIZ"

Oyuncularını tebrik eden Fatih Terim "Son haftalarda çok iyi işler yaptık. Aldığımız galibiyetlerin yanı sıra, oyunumuzu da gün geçtikçe ileriye taşıdık. Söylemlerimiz sadece lafta bırakmadık. İcraatlarımızla da puan farkını erittik. Şimdi önümüzde derbi var. Bu bir günlük izinde kafanızı tamamen boşaltın. Dinlenin, sonrasında herkesi tam konsantrasyon geri bekliyorum. Her maçımız final. Bu da o final maçlarından biri. Bu hafta boyunca tek gündemimiz Fenerbahçe maçı olacak. Puan farkı açıldığında 8 de kapanır, 18 de demiştik. Şimdi de Kadıköy şanssızlığını yıkacağız" diyerek iddiasını ortaya koydu.

YORUMLAR 18
  • hahaha 4 yıl önce Şikayet Et
    geçen sene yenemedin bu sene mi yeneceksin neremle güleceğimi şaşırdım hahahahahahahahahahahah terim gibi sicili bozuk teknik direktörlükten anlamayan sadece motivasyon veren td feneri kadıköyde mi yenecek güleyim bari
    Cevapla
  • katibb 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin sayılı teknik adamlarından birisidir Fatih Terim... Kimseye tesadüfi İmparator denmez.. Siz önce Ersun Yanal'ın teknik adamlığını tartışın.. derbide kaybetsek dahi sıkıntı yok.. derbiler sizin olsun kupalar, yıldızlar bizim..
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    İki tarafa da yakışan güzel bir maç olsun. Ama 01 olsun bizim olsun.
    Cevapla
  • Berat44 4 yıl önce Şikayet Et
    Artık sizi görünce midem bulanıyor
    Cevapla
  • karahüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    f5şi destekliyoruz...alenen
    Cevapla
  • Semih 4 yıl önce Şikayet Et
    Valla bu sefer de yenemezseniz, bir daha zor yenersiniz. Rodrigez yok, Gustavo yok, takım moralsiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle