Belhanda, İstanbul'a temelli yerleşiyor!

Belhanda'nın yaptıkları bini aştı, tek destekçisi olan hocası Terim bile sonunda çılgına döndü. Katkı yapmak bir yana umursamaz tavırları ile de Belhanda çizmeyi aştı.

Belhanda, İstanbul'a temelli yerleşiyor!
Belhanda, İstanbul'a temelli yerleşiyor!
GİRİŞ 07.02.2020 09:28 GÜNCELLEME 07.02.2020 09:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Aytemiz Alanyaspor'a 2-0 yenilirken tepkilerin odağında ise Younes Belhanda var.

Sabah'tan Mehmet Özcan'ın haberine göre; Sezon başından bu yanan vasatı aşamayan Faslı oyuncu, Akdeniz ekibi karşısında teknik patron Fatih Terim'in de sabrını taşırdı. Bu sezon ligde sahaya çıktığı 13 maçta 3 gol atıp sadece 1 asist katkısı verebilen Belhanda, umursamaz tavırları ile de saç baş yoldurdu.

FORMAYI ZOR GÖRÜR

Maç sırasında Fatih Terim, Belhanda'nın boşa giden bir pasının ardından "Hasta… Ruh hastası ya!" derken bu sözler de gündeme damga vurdu. Sosyal medyada Fatih Terim'in sözlerine sarı- kırmızılı taraftarlar destek mesajları verirken, Faslı oyuncunun lakayıt tavırları da eleştirildi. Terim ve kurmayları sakat veya cezalı oyuncu olmadığı haftalarda Belhanda'ya forma vermemeyi kararlaştırdı.

İSTANBUL'DAN EV ALACAK!

Yönetim ve teknik heyet Belhanda'dan kurtulmanın planlarını yaparken Faslı oyuncu ise İstanbul'a demir atmaktan yana. Bir yıl daha sözleşmesi olan Belhanda devre arasında Suudi Arabistan ve Rusya'dan gelen teklifleri geri çevirdi. Yönetim kontrat uzatmama kararı alırken Belhanda ise İstanbul'dan ev satın almak ve tamamen yerleşmek için adımlar atıyor.

YORUMLAR 6
  • koca yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    gecen sene devre arasında talibi vardi terim sattırmadı. diagneyi aldırdı. sırf zarar. ardayı alamadı neyse ki birileri dur dedi
    Cevapla
  • byx68 4 yıl önce Şikayet Et
    iyide 2 senedir bunu görmeyenler ülkemde futbol patronu sayiliyorya bende ona yanarim.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Def edin gitsin
    Cevapla
  • selahattin 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terimin eseri övüsün
    Cevapla
  • Turk 4 yıl önce Şikayet Et
    Hafızanı az zorlasan herşey cozulecek alındığında o sözleşme yapıldığında takımın başında kim vardı calıştırbakalım saksıyı
    Cevapla
  • depman 4 yıl önce Şikayet Et
    sözleşmenin son senesi ir patlar bakmışsın 3 yıllık yeni mukavele
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle