Faruk Süren: Galatasaray'ın böyle bir transfere ihtiyacı var mıydı

Galatasaray Kulübü'nün efsane başkanı Faruk Süren, Falcao transferi ve Emre Akbaba hakkında konuştu.

Faruk Süren: Galatasaray'ın böyle bir transfere ihtiyacı var mıydı
Faruk Süren: Galatasaray'ın böyle bir transfere ihtiyacı var mıydı
GİRİŞ 31.01.2020 11:27 GÜNCELLEME 31.01.2020 11:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü'nün efsane başkanı Faruk Süren, CNN TÜRK'te Uğur Önver'in sorularını yanıtladı. Faruk Süren, Falcao hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 

 

Falcao transferi hakkında açıklamalarda bulunan Süren, "Yeni transferler iyi. Emre Akbaba'yı Allah nazardan saklasın, çok iyi döndü. Falcao transferini seyirci yaptı. Bizim seyircimizin arzusu üzerine geldi. Falcao kötü oyuncu değil, dünya yıldızlarından bir tanesi, belli yani... Ama Galatasaray'ın böyle bir transfere ihtiyacı var mıydı tartışılır. Her yer tamam da orası mı eksik... Bu transfer biraz medyatik oldu. Kulübün daha önemli sorunları vardı. Örnek vereyim Trabzonspor'un transferi Sörloth gibi oyuncular alınabilirdi. Falcao çok iyi oyuncu ama Şampiyonlar Ligi'nde yoktu. Ben bunları tartarım. Sakatlık şanssızlıktır ama hocamızla birlikte daha efektif bir takım kurulabilirdi" ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR 3
  • byx68 4 yıl önce Şikayet Et
    Tamam anlasildi, secim var ve birdahaki secime Süren ve Fatih hoca ile yola devam. Hayirli olsun simdiden.
    Cevapla
  • koca yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    yahu bir kez iş başardınız diye Galatasaray'ın atası gibi davranmayı bırakın. her seyi siz biliyorsunuz. uefa şampiyonu takımı bedava dağıttın zamanında unutmadık.
    Cevapla
  • Said 4 yıl önce Şikayet Et
    Faruk Süren efsane baskandir. Hic basarili olmayan baskanlar her gun cikip konusuyor iken Efsane baskana soz soylemek yakisik kalmaz. O zamanki sartlarda (sosyal medya neredeyse yoktu) bu basariyi kisa sure icinde hic kimse belli bir yere tasiyamazdi.
    Cevapla