İşte Terim - Cengiz geriliminde yaşananlar!

Galatasaray'da Arda Turan transferi gündemiyle başlayan Fatih Terim - Mustafa Cengiz krizinin detayları ortaya çıktı.

İşte Terim - Cengiz geriliminde yaşananlar!
İşte Terim - Cengiz geriliminde yaşananlar!
GİRİŞ 25.01.2020 13:31 GÜNCELLEME 25.01.2020 13:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Arda Turan transferi gündemiyle başlayan Fatih Terim - Mustafa Cengiz krizinin detayları ortaya çıktı.

 

 

Sözcü gazetesinde yer alan haber şu şekilde:

Takvimin yapraklarını 21 Ocak'a çevirelim ve yaşananları derinleştirelim… Fatih Terim'in telefonu çalar. Yönetim tecrübeli hocayı, Türk Telekom Stadı'ndaki kulüp binasına toplantıya çağırır. Fatih Terim, Arda Turan konusundaki talebinin kabul göreceğini düşünerek stada gider. Başkan Mustafa Cengiz, yöneticiler Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay'ın yer aldığı toplantı 14.30'da başlar.

 

 

"HOCAM SEZONU SONU KONUŞALIM"

Fatih Terim, Arda'yı istediğini tekrar dile getirir. Fikrini, “Galatasaray vefasını göstermeliyiz. Zor durumdaki bir evladımızı kazanmak, takım ruhuna büyük katkı verecektir. Affedici olmalıyız” diye aktarır. Ancak Başkan'ın kararı olumsuzdur. Cengiz, “Hocam, camia yaşanmışlıklardan dolayı bu işe farklı bir anlam yükledi. Üyelerin büyük bölümü Arda'nın geri dönüşüne karşı. Mart ayında mali genel kurul var. Bu transfer, bizi zora sokar. Haziran ayında bu konuyu tekrar konuşalım” der ve Terim'i reddeder.

TERİM: "AÇIKLAMALARA DİKKAT EDELİM"

Arda Turan konusunun camiaya doğru şekilde anlatılmadığını vurgulayan Fatih Hoca, buna rağmen “Son sözünüz buysa saygı duyuyorum. Ancak yaptığımız açıklamalara dikkat edelim. Ne Arda'yı kıracak ne de değerlerimize zarar verecek bir süreç yaşamayalım” der.

DAKİKALAR SONRA SOSYAL MEDYADA

Toplantıdan ayrıldıktan dakikalar sonra görüşme sonucunu sosyal medyada gören Fatih Terim, konuşmaların detaylarını ertesi sabah gazetelerde okur ve sinirlenir. Terim, Rize maçı sonrası da ‘bilgi sızması' konusuna özellikle vurgu yapar. Galatasaray sosyal medya hesapları, Fatih Terim'in Rizespor maçı sonrası yaptığı açıklamaları paylaşmaz.

TERİM'İN TWEETİ DE PAYLAŞILMADI

Mustafa Cengiz'in basın toplantısında Fatih Terim'e göndermeli açıklamalarının ardından deneyimli teknik adam saat 19:05'te "Verilmiş bir sözüm, vazgeçmediğim bir hayalim var." şeklinde bir tweet atmış ve istifa etmeyeceğinin sinyalini vermişti. Galatasaray resmi hesabı, Fatih Terim'in bu paylaşımını da retweetlemedi.

YORUMLAR 2
  • selahattin 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiç kimse Galatasaray dan büyük degildir Albayrak-Cengiz-Terim- elele iSTiFA
    Cevapla
  • Selo 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim biseyi unutmuşsun Sen Gs den daha büyük değilsin hayirdir
    Cevapla