Adem Büyük'ten hakem ve VAR tepkisi

Galatasaraylı Adem Büyük, Çaykur Rizespor maçının ardından karşılaşmanın hakemlerine tepki gösterdi.

Adem Büyük'ten hakem ve VAR tepkisi
Adem Büyük'ten hakem ve VAR tepkisi
GİRİŞ 16.01.2020 00:55 GÜNCELLEME 16.01.2020 00:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaraylı futbolcu Adem Büyük, Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor ile berabere kaldıkları maçın ardından hakemlere yönelik sert açıklamalar yaptı.
 
Karşılaşmayı değerlendiren ve iptal edilen golleri hakkında konuşan Adem Büyük "Tur için avantajımız var. Ancak ne olursa olsun kazanmalıydık. İkinci golü de bulduk ama VAR'dan döndü maalesef. İptal edilen golde bana göre faul yok çünkü ben vücudumu rakibimin önüne koydum, o bana vurdu, bana göre faul değildi. Madem VAR'a bu kadar kolay bakılabiliyor Emre'nin pozisyonu da yüzde yüz penaltıydı, ona da bakılmalıydı." dedi.
 
Açıklamalarına devam eden Adem Büyük "Bir art niyet aramak istemiyoruz ama bu kadar üst üste gelince kimse kusura bakmasın! Bizim pozisyonumuza da bakılmalıydı. En azından bakılması gerekiyordu. Penaltı olup olmaması önemli değil, bakmaları gerekiyordu. Bu iş nasıl işliyor bilmiyorum! Sezon başı gelip kuralları anlatıyorlar ama hiçbiri uygulanmıyor. Anlaşıldı ki bu sene böyle geçecek, biz de bunun üstesinden geleceğiz. Galatasaray olarak bütün maçlarımızı kazanacağız. İnşallah iki kulvarda istediğimiz gibi bitiririz." diye konuştu.
 
Emre Akbaba'nın golle dönmesi hakkında da konuşan Adem Büyük "Emre Akbaba için çok sevindim. Çok hızlı bir giriş yaptı. Onu tebrik ediyorum. Allah nazarlardan saklasın." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 1
  • kinsey 4 yıl önce Şikayet Et
    Ligimizin en dürüst en ahlâklı mensup olduğu kulübü en iyi temsil eden (burada tariz yok) futbolcusu konuşmuş.
    Cevapla