G.Saray'ı çıldırtan penaltı pozisyonu!

Çaykur Rizespor ile Galatasaray'ın karşılaştığı Ziraat Türkiye Kupası maçının son anlarındaki pozisyon çok konuşuldu.

G.Saray'ı çıldırtan penaltı pozisyonu!
G.Saray'ı çıldırtan penaltı pozisyonu!
GİRİŞ 15.01.2020 23:03 GÜNCELLEME 15.01.2020 23:27
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Çaykur Rizespor ile oynadığı maçın son dakikalarında yaşanan pozisyona sarı-kırmızılı camia tepki gösterdi.

Karşılaşmanın 86. dakikasında Galatasaraylı Emre Akbaba, Çaykur Rizesporlu Burak Albayrak'ın müdahalesinin ardından yerde kaldı ve penaltı bekledi. Maçın hakemi Halis Özkahya pozisyonu devam ettirdi. Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet pozisyonun VAR'da incelenmesini bekledi ama Halis Özkahya oyunu devam ettirdi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, karşılaşmanın ardından sosyal medyada orta hakem Halis Özkahya ve VAR hakemi Sarper Barış Saka'ya ciddi şekilde tepki gösterdiler.

TÜZEMEN: "POZİSYON PENALTIYDI"

Bu arada maçın yorumcusu Levent Tüzemen, "Galatasaray'ın iptal edilen golü doğru ama verilmeyen bir penaltı var. Temas var, ayağına basıyor. Bu temasla Bolu'da Sinan Gümüş'ün ayağına basılmıştı ve hakem penaltı vermişti." ifadelerini kullandı.

 

YUSUF GÜNAY: 'LAMI CİMİ YOK..."

Maç sonrası açıklama yapan Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay; "Lamı cimi yok. Bu akşam net bir penaltımız verilmeyerek galibiyetimiz çalınmıştır." sözlerini kullandı.

"BU KAFA 'ZORLU' KAFASIDIR"

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Savaş Özüdoğru ise yaptığı paylaşımda "Attığımız golün iptali için VAR'a giderek kılı kırk yarıp iptal ettirenler, Emre'nin pozisyonundaki 'HALİS muhlis' penaltıyı görmezden gelip yok saymışlardır. Bu kafa ZORLU kafasıdır. Bizi yolumuzdan alıkoyamazsınız. Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz!" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 18
  • Elaziz 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu olay malum takıma olsaydı 3ay gündemden düşmezdi,TFF direk zorlu’da görüşmeye çağırılır hakemler ve diğer tüm takımlar fener düşmanı ilan edilirdi
    Cevapla
  • Fetih1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Gecen yıl şampiyonluğun düğüm maçlarından biri olan rizespor galatasaray maçında hakem rizesporu parça pençik yaparken gs yöneticileri neredeydi hakem kararları sizi korumamışsa kul hakkı hırsızlık oluyor sizi koruyunca ne kul hakkı aklınıza geliyor ne emek boşuna ağlamasın 4 büyük yöneticileri ve taraftarları biraz yüzünüz kızarsın ....
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın bu işleri ayağına basıp basmadığını belli değil yavaş çekimde basmış gibi gorunuyor. Alışmışsınız algı ve baskı oluşturmuya. Tabi zamanında arif rüzgardan düşüp penaltı veriliyordu.
    Cevapla
  • Orhan Aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    tabi canım biz biliriz kimlerin nasil goller attığını kimleri satın aldığını siz once şike hesabını verin
    Cevapla
  • sdc 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynı Rize maçında aynı adamın ayağı neredeyse tekrar kırılacaktı burda penaltı yok diyenler VAR biraz insaf
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Penaltı da olsa sizin gibi takımlara verilmemesi gerekiyor
    Cevapla
  • zoruna 4 yıl önce Şikayet Et
    zoruna gidenler hep burada toplanmıs
    Cevapla
  • Özkan dirgen 4 yıl önce Şikayet Et
    Bıktık artık her maçda mız mız çamur yeter ya maçınızı oynayın yeter ama artık insanları germeyi bırakın
    Cevapla
  • Orhan Aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    hadi len ordan terbiyesiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle