Nzonzi açıkladı! "G.Saray'da son günlerim"

Galatasaray'ın kadro dışı bıraktığı Steven Nzonzi, Fransız basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Nzonzi açıkladı! "G.Saray'da son günlerim"
Nzonzi açıkladı! "G.Saray'da son günlerim"
GİRİŞ 12.01.2020 16:56 GÜNCELLEME 12.01.2020 16:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Fransız oyuncusu Steven Nzonzi, Fransız Telefoot'a bir röportaj verdi.

"Galatasaray'dan ayrılacak mısın?" sorusuna Steven Nzonzi, "Muhtemelen bunlar son günlerim." cevabını verdi.

Ayrılığın ve kadro dışı kalmasının nedeni sorulan Fransız orta saha, "İşler iyi gitmediği zaman, parmaklar belirli oyunculara çevrilir. Galatasaray'da ciddi bir şey yaşanmadı aslında. Durum tamamen bu. Hatalı olduğumu düşünmüyorum. Çünkü, gerçekten kötü bir şey olmadı. Karşılıklı oturup konuşma ile çözülecek şeylerdi. Ancak, artık kiralık sözleşmesini fesh etmek her iki taraf için de en ideal çözüm olacak gibi görünüyor. Ben de kendime başka bir kulüp bulmalıyım." ifadelerini kullandı.

"LYON BENİM İÇİN TAMAMDIR"

Kariyerinin bir sonraki noktası sorulan Nzonzi, "Kariyerim bu noktadan sonra nereye gidecek bilmiyorum. Umarım Avrupa'da ve mücadeleci bir ligde yoluma devam ederim." cevabını verdi.

Kendisine talip olan Lyon ile ilgili düşüncesi sorulan Fransız oyuncu, "Çok iy bir kulüp. Her şey nasıl gider bilmiyorum. Benim için Lyon olur, tamamdır. Ancak, transfer sürecinde her şey olabilir." cevabını verdi.

"PARIS'TE OYNAMAK HARİKA OLUR"

Paris Saint-Germain'i sevmesiyle ile ilgili geçmişteki sözleri hatırlatılan Nzonzi, "Ben bir Parisliyim. Tüm ailem Paris'te yaşıyor. Her bir Parisli için Paris Saint-Germain'de oynamak harika olur." açıklamasını yaptı.

EURO 2020 kadrosunda yer alıp almayacağıyla ilgili düşüncesi sorulan Nzonzi, "Kendi ülken için oynamak harika bir duygu. Her Fransız oyuncu için o forma bir hedeftir. Bu tecrübeyi bir kez yaşarsan, sürekli olarak kafanda milli takım düşünesiyle yaşarsın. Her şeyinle hazır olman, her şeyini vermen, fiziksel olarak iyi durumda ve formda olman gibi şeyler gerekiyor. Yine de çağrılmayabilirsin tabii." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

NZONZI İLE İLGİLENEN DÖRT KULÜP

Telefoot'un haberinde Steven Nzonzi ile West Ham, Everton ve Celta Vigo'nun ilgilendiği, Olimpik Lyon'un da oyuncunun durumuyla ilgili yakından ilgilendiği belirtildi. Nzonzi'nin yüksek maaşının yüksek vergi yasalarına tabi olan Olimpik Lyon'u zorladığı notu da düşüldü.

FATİH TERİM NE DEMİŞTİ?

Paris Saint-Germain maçı sonrası disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakıldığı açıklanan Nzonzi'nin, Galatasaray'da kalma düşüncesinde olduğu ve teknik direktör Fatih Terim'den özür dileyeceği iddia edilmişti. Bu soruyu yanıtlayan tecrübeli teknik adam, oyuncunun arkadaşlarından özür dilemesi gerektiğini kaydetti.

Terim, açıklamasında "Nzonzi'nin mevcut durumu devam ediyor. Haberlere göre 'özür dileyeceğim' falan denmiş, ben özür bekleyen bir insan değilim, arkadaşlarından dilemesi kafi zaten, orada değişiklik yok." dedi.

YORUMLAR 4
  • transfer 4 yıl önce Şikayet Et
    Fransızlar ve Kuzey Afrikalılar birbirine benziyor bence ikisinden transfer yapmayın
    Cevapla
  • selahattin 4 yıl önce Şikayet Et
    biz de sana çok meraklıyız kalmadi diye cok üzüldük ha ha ha.
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    10000000000000 euro verdiler ellerinde patladı
    Cevapla
  • Arkadaş 4 yıl önce Şikayet Et
    sattım üstü kalsın
    Cevapla