Galatasaray yeni transferini resmen duyurdu!

Galatasaray, Eskişehirspor'dan Jesse Sekidika'yı kadrosuna kattığını KAP'a bildirdi. Nijeryalı futbolcu 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.

GİRİŞ 09.01.2020 18:25 GÜNCELLEME 09.01.2020 19:58
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Jesse Sekidika transferini KAP'a bildirdi.

İşte Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklama:

"Profesyonel Futbolcu Jesse Tamunobaraboye Sekidika ile 2019-2020 futbol sezonundan başlamak üzere 2023-2024 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır.

Buna göre Futbolcuya 2019-2020 sezonu için net 125.000 Euro, 2020-2021 sezonundan itibaren 4 sezon boyunca net 250.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."



Cengiz: "Gençleşme politikamıza çok uygun bir futbolcu"

Jesse'nin takımımıza ciddi katkıda bulunacağını dile getiren başkanımız Mustafa Cengiz, "Sevgili Jesse, stratejik ve yeniden yapılanan gençleşme politikamıza çok uygun bir futbolcu. Biz inşallah sahada da onun ölümüne, mert, dürüst, adil yarış içinde en ciddi katkıyı takımımıza ve camiamıza yapacağına inanıyoruz. Biz onun dürüst yarışta her zaman Galatasaray bayrağını en tepeye taşıma mücadelesinde bir nefer, bir takım oyuncusu olarak görev alacağına inanıyoruz. Allah utandırmasın" diye konuştu.

Albayrak: "Kendisine başarılar diliyorum"

İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ise onun uzun yıllar Galatasaray forması giyeceğine inandığının altını çizdi. Albayrak, "Aramıza hoş geldi. Kendisine başarılar diliyorum. 'En az 20 sene bu formayı çıkarmayacaksın' dedim. Kendisi de çok mutlu olduğunu ifade etti. Florya'daki futbolcu arkadaşlarıyla da görüşmüş. Çok iyi bir ortam olduğunu söyledi. Kendisine başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Sekidika: "Çok mutluyum"

Sekidika ise Galatasaray'ın çok bükük bir camia olduğunu belirterek, "Çok büyük bir kulübe geldim. Çok mutluyum. Bu büyük fırsatı kullanacağım. Galatasaray her zaman istediğim bir yerdi" açıklamasını yaptı.




ESKİŞEHİRSPOR'DAN AYRILDI

88 bin Euro alacağı ödenmediği için FIFA'ya başvuran Jesse Sekidika, Aralık ayı sonunda serbest kaldığına dair resmi yazıyı almıştı. Pazartesi günü Türkiye'ye dönen Jesse, TFF 1. Lig ekibi Eskişehirspor'la geçerli sözleşmesini feshetti ve sarı-kırmızılı kulübe 4.5 yıllık imza attı.



TFF 1. LİG'E DAMGA VURDU

Jesse Sekidika, Eskişehirspor'un en skorer ismiydi. Nijeryalı futbolcu 16 maçta 8 defa ağları sarstı. 2 de asisti bulunuyor. Toplamda 10 gole etkisi oldu. İlk yarıda 23 gol kaydeden Eskişehirspor'u hücumda büyük oranda sırtlamıştı.​

 

 

YORUMLAR 48
  • alpaslan 4 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim ne yapacağı şaşırdı.2 yıldır sürekli en çok transferi yapıyor hepside fos çıkıyor. 13 milyon eurolara aldığı oyuncular vb. ayrıca hesapları incelenmeli kesin hile yapıyordur uefadan ceza yememek için.
    Cevapla
  • Bir yorum 4 yıl önce Şikayet Et
    jesse oynadığı futbolla inanılmaz yetenekli hızlı çalımlar idaa ediyorum gs'da en iyi yeteneklerden olur çalım gücü bire birde hızlı olması akıllı deparlarla bir yıldızın doğuşuna şahitlik edeceğiz hayırlı olsun
    Cevapla
  • GS’li 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben fanatik bir GS’li olarak Arda’yı istiyorum çünkü onda GS ruhu var ve takımın bir abiye ihtiyacı var GS olarak geçmişi unutalım hep beraber Arda’ya sahip çıkalım
    Cevapla
  • Akşemseddin 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşi sanırım.
    Cevapla
  • Taha 4 yıl önce Şikayet Et
    Arda sen misin?
    Cevapla
  • Eski gs li 4 yıl önce Şikayet Et
    Artık türk futbolcu kalmadı ligde futboldan soğudum iyice 3 futbolcu yu bile tanımıyorum artık gs de ama 80 li ve 90 lı yılların kadrosunu hala biliyorum
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayatında aldığı en iyi kararı vermiş helal olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle