Okan Buruk'tan Arda ve G.Saray açıklaması

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Arda Turan'ın geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk'tan Arda ve G.Saray açıklaması
Okan Buruk'tan Arda ve G.Saray açıklaması
GİRİŞ 06.01.2020 10:25 GÜNCELLEME 06.01.2020 10:26
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir'in kamp kadrosuna almadığı Arda Turan ile ilgili olarak teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu

"ARDA'YA BİRKAÇ GÜN İZİN VERDİK"

"Arda Turan, Galatasaray'a transfer olacak mı?" sorusuna TRT Spor canlı yayınında yanıt veren Okan Buruk "Fatih Hoca, Arda Turan açıklaması yapmış, ona katılıyorum. Arda ülke için değerli. Arda Turan takımda oynamak için her şeyi yaptı. Son dönemde o mevkide 4-5 oyuncumuz oldu. Arda'nın motive olması, kendini iyi ve değerli hissetmesi gerekiyor. Arda'ya alacağı her karara saygı duyacağımızı söyledim. Yeni bir başlangıca ihtiyacı olduğunu belirttim. Yeniliğe ihtiyacı var, Arda'nın da bu yönde düşünceleri var. Birkaç gün izin verdik, ne yapacağına karar verecek. Arda'nın ve kulüplerin ne yapacağı önemli hayırlısı neyse o olsun." dedi.

BEŞİKTAŞ SORUSUNA YANIT

"Arda Turan eski hoca Abdullah Avcı'nın yanına gider mi? Beşiktaş'a transfer olur mu?" sorusuna da cevap veren Okan Buruk "Bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

"VOLKAN BABACAN'DA GELİŞME YOK"

Beşiktaş ile adı geçen Volkan Babacan'ın durumu hakkında konuşan Okan Buruk "Volkan Babacan'ın transferi konusunda herhangi bir gelişme yok." dedi.

"ROBINHO İÇİN TEKLİF GELMEDİ"

Sivasspor'un gündeminde olan Robinho ile ilgili de açıklama yapan Okan Buruk "Başakşehir olarak transfer yapmayı düşünmüyoruz. Kadromuzdan ayrılan olursa oyuncu bakarız şu an bakmıyoruz. Robinho ile Caicara'ya Brezilya'ya gittikleri için 2 gün izin verdik. Robinho'ya şu anda bir teklif yok, ilerleyen günlerde ne olur bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

"İNŞALLAH ŞAMPİYON OLURUZ"

Şampiyonluk sorusunu da yanıtlayan Okan Buruk "Oyun olarak baktığımızda şampiyonluğa aday takımlardan biriyiz. Oyun anlayışımızı maçtan maça değerlendiriyoruz. Şubat ayının sonuna kadar ayda 6-7 maç yapacağız, oyuncuları doğru hazırlamamız çok önemli. Hedefleri her zaman büyük tutmak gerekiyor, inşallah güzel günler yaşarız." diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

YORUMLAR 6
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Arda yenilige ihtiyaci varmis ozaman Kayserispora gitsin düsmeden kurtarsin yaz transferinde 40 bin kisi transferine Stadyum a gelir
    Cevapla
  • tarkan 4 yıl önce Şikayet Et
    ardayı kızdırmayın ateş eder
    Cevapla
  • esra 4 yıl önce Şikayet Et
    terim istifa et tüm galatasaraylılar olarak kurtulalım senden 50sene önceki kafayla futbol olmaz kendini geliştiremiyorsun hasan, ümitten hocamı olur komedi resmen ayolll
    Cevapla
  • 19çorum19 4 yıl önce Şikayet Et
    50 sene öncekki kafayla iki yıldır şampiyon
    Cevapla
  • Zaza 4 yıl önce Şikayet Et
    50sene önceki kafamı.! Adam 9defa gelip 8inde şampiyon olmuş sen neyin kafasını yaşıyorsun acaba? Futbolun F’sini bilmeyenlere yorum yaptırmayın lütfen admin
    Cevapla
  • arda 4 yıl önce Şikayet Et
    okan hoca çok seviyorsan takımında oynat, bizim emeklilere karnımız zaten tok. bırakın bu öz evlat işlerini, sanırsın bedava oynuyorlar. vefa olacaksa Gs'ın değil arda'nın vefa borcu var. o borcu da buradan uzak durarak ödeyebilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle