Başkan Cengiz bombaladı! İstifa çağrısı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz gündemle alakalı konuştu ve oldukça sert ifadeler kullandı. İşte Mustafa Cengiz'in sözleri...

Başkan Cengiz bombaladı! İstifa çağrısı
Başkan Cengiz bombaladı! İstifa çağrısı
GİRİŞ 05.01.2020 19:57 GÜNCELLEME 05.01.2020 19:57
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı camianın gündemindeki konular hakkında konuşurken, Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu ve Türkiye Basketbol Federasyonu'na yönelik çarpıcı açıklamalar yaptı.
 
ŞAMPİYONLUK SÖZLERİ
 
Sarı-kırmızı futbol takımının şampiyon olacağını söyleyen Mustafa Cengiz "Galatasaray olduğu her yerde şampiyonluğa adaydır. Mert ve adil bir yarış için uğraşıyoruz. Bütün ekibimiz canla, başla çalışıyor. İnşallah çabalarımız meyvesini verir ve hak ettiğimiz şampiyonluğa ulaşırız." dedi.
 
TBF'YE SERT TEPKİ!
 
Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın Ormanspor'a 72-71 yenildiği maç hakkında konuşan Mustafa Cengiz "Galatasaray bu ülkeye voleybolu ve basketbolu getirmiştir. Galatasaray'a yapılan kötülük, ülkeye yapılan kötülüktür. Hakemler parkede cinayet işlemiştir. Futbolda değil baskette de taraf tutmalar başlamıştır. Dünkü Ormanspor maçında hakemlik camiası adına utandım! Başka utananlar varsa durumu düzeltsinler. Galatasaray yenilebilir ama mert, adil yarış istiyoruz. Açık teknik faule, faul çalınmadı. Bu iyi niyet değildir. TBF yetkilileri cevap versin, orayı yangın yerine çevirmesinler. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır." ifadelerini kullandı.
 
MHK'YE İSTİFA ÇAĞRISI

 
Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp'in Zorlu'da Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile görüşmesine yönelik tepkilerini sürdüren Mustafa Cengiz "Zorlu toplantısını unutturmaya çalışmak, övmek ihanettir. Bu toplantı özel bir büroda oldu ve kimseye haber verilmelidir. MHK Başkanı diyor ki 'Ali Koç'u ikna ettim.' TFF isterse VAR kayıtları açıklanır. Bunu IFAB söylüyor. Zorlu'da yapılan toplantı doğru değildir ve yakışık almamıştır. Bir MHK Başkanı, bir kulüp başkanına hesap veremez, ikna etmeye çalışamaz. Zaten ikna olmadıklarını sonraki açıklamalarında gördük. TFF adil ve dürüst yarışma zemini hazırlamalı. TFF Başkanı böyle bir toplantıya koca MHK başkanını çağıramaz. Siz bir görevdeyseniz, bir kulüple ticari ilişki içine giremezsiniz. Dünyanın hiç bir yerinde bu görev sürdürülemez, Türkiye'de de sürdürülmemelidir." sözleriyle istifa çağrısında bulundu. 

YORUMLAR 22
  • Bozok Yaylası 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet kulüpleri borç bataklığına çeviren başkan ve yöneticilerine biran önce müdahale etmeli kriz daha da büyümeden
    Cevapla
  • erol 4 yıl önce Şikayet Et
    boş konuşuyor bu adam gecen yılki rize macını anlatsana yüregin vatsa
    Cevapla
  • mert 4 yıl önce Şikayet Et
    haftasonları trt sporfa premier lig maçları var açın futbol seyredin boşverin bunları... eski galatasaraylı
    Cevapla
  • fiona 4 yıl önce Şikayet Et
    kötü oyunun, şampiyonlar liginde 1 gol atıp grup sonuncusu olmanın hedef şaşırtması olduğu bariz belli. Fatih Terim'in zekeriya alp le yemek yemesini de gündem ederdi yoksa
    Cevapla
  • h.t. 4 yıl önce Şikayet Et
    Emredersiniz padişahım, yetmez derseniz ULEB ve FIBA yetkilileri de derhal istifa etsinler. Hatta siz basın açıklamasıyla filan yorulmayın ISTIFA yazın 1905 e yollayın onlar sırayla hepsi istifa etsinler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle