Terim onu çok istiyor! 'Bir an önce bitirin'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Eskişehirspor futbolcusu Jesse Sekidika transferinin bir an önce bitirilmesini istiyor.

Terim onu çok istiyor! 'Bir an önce bitirin'
Terim onu çok istiyor! 'Bir an önce bitirin'
GİRİŞ 04.01.2020 13:10 GÜNCELLEME 04.01.2020 13:11
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Onyekuru'yu sola Sekidika'yı sağa monte edecek, tempo sorununu çözecek. Genç ve süratli futbolcular, Falcao'yu da asistleriyle besleyecek.

 

 

Sarı kırmızılılarda Marcelo Saracchi ve Henry Onyekuru KAP'a bildirildi. Anlaşmanın yakın olduğu Jesse Sekidika da Galatasaray'ın hız problemine çare olacak. Fatih Terim bu transferin bir an önce bitirilmesini istiyor.

İki yıl gelen şampiyonlukta önce Garry Rodrigues daha sonra Henry Onyekuru ile coşan sarı-kırmızılılar bu sezonun ilk yarısında sürat problemi yaşadı. Takım ligin ilk yarısında kontratağa çıkmada büyük sıkıntı çekti. Kanat oyuncuları ne sıfıra inebildi ne de çalımla ceza sahasına girebildi. Bu büyük problemden kurtulmak isteyen Fatih Terim ve kurmayları çareyi hızlı iki kanat oyuncusunda buldu.

 

 

ROTASYON GENİŞLEYECEK

Teknik direktör Fatih Terim'in kafasında Onyekuru'yu direkt 11'e koyma fikri var. İkinci yarıda maçlara solda Onyekuru, sağda Feghouli ile çıkılacak. Sarı-kırmızılılar zaman zaman solda Babel, sağda Sekidika'yı izleyecek. Terim böylelikle dört kanat oyuncusundan da yararlanacak. Tecrübeli teknik adam sahada bir tane top tutan, bir tane de kaleye direkt gidebilen kanat oyuncusu ihtiyacını karşılayacak. Bu transferler Falcao'yu da rahat ettirecek.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 6
  • fatma 4 yıl önce Şikayet Et
    terim istifa et tüm galatasaraylılar olarak kurtulalım senden 50sene önceki kafayla futbol olmaz kendini geliştiremiyorsun hasan, ümitten hocamı olur komedi resmen ayolll
    Cevapla
  • Biran evvel 4 yıl önce Şikayet Et
    Kimi alıyorsanız en başta alın sonra geç yaptık transferi diye ağlamayın
    Cevapla
  • türkiyem 4 yıl önce Şikayet Et
    bir gs li olarak söylüyorum. fatih terim bu şekilde yaptığı transferlerle ( bi işe yaramayan) cimbomun borç batağı içine çekiyor. eskiden yaptığı hataları tekrar ediyor.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    para para daha cok borc para
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    para bol harca harca borc bitmez sayin terim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle