Falcao'nun harcadığı para dudak uçuklattı

Futbolcu Falcao, yılbaşında eşi Lorelei Taron'un ailesini Arjantin'den İstanbul'a getirtti. Çırağan Sarayı'ndaki Ottoman Salon'unda ağırladığı kayınpederi ve kayınvalidesi için toplamda 50 bin lira ödedi.

Falcao'nun harcadığı para dudak uçuklattı
Falcao'nun harcadığı para dudak uçuklattı
GİRİŞ 02.01.2020 13:16 GÜNCELLEME 02.01.2020 23:53
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao, eşi Lorelei Taron'u yeni yılda mest etti. Eşinin Arjantin'de yaşayan ailesini, özel uçakla İstanbul'a getirtti. Çırağan Sarayı'ndaki Ottoman Salonu'nda yemek yiyen aile, yeni yıla nefis bir boğaz manzarası eşliğinde girdi. Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini deneyen Kolombiyalı yıldız ve ailesi, havai fişek gösterilerini izledi.

Falcao, kayınvalidesi ve kayınpederi için yılbaşında servet harcadı

Geceyi Çırağan Sarayı'ndaki özel odalarda geçiren Falcao, yılbaşı için kişi başı 600 Euro'dan (yaklaşık 2 bin lira), 50 bin lira ödedi. Galatasaraylı yıldız, 2020'yi sarayda karşıladı Çırağan Sarayı'ndaki Ottoman Salonu, nefis bir İstanbul manzarası sunuyor. Sosyetik çift, 2020'ye zirvede merhaba dedi. Sali ve eşi, aynı sahneyi paylaştı.

 

 

YORUMLAR 38
  • Kayıboyu1 4 yıl önce Şikayet Et
    Kimin parasını harcamış o? Parayı ispanyada kazanıp Türkiye'de yemedi. Gözünüzün içine baka baka, yiyemeyen öküzün parasını yerler diye diye yedi. Alt yapıdan adam yetiştirin elin ıskartasına para kaptırmayın.
    Cevapla
  • Mehmet s. 4 yıl önce Şikayet Et
    bizde bu kadar enayi kulüpler oldugu surece cok görürüz böyle haberleri.
    Cevapla
  • Sinan58 /1905 4 yıl önce Şikayet Et
    50.000.000 milyon yıllık maaşın yanında 50.bin TL nin lafımı olur gardaş
    Cevapla
  • Eyup66 4 yıl önce Şikayet Et
    Tapu gibi adamin elinde yilligi bes alti milyon euro olan uc yillik kontrat var.oynasada hos oynamasada.abdurrahim albayrak odesin yilbasi eglence parasinida.yan gel yat.
    Cevapla
  • Davetsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Ecdad binbir zorluklarla yapsin elin adami gelsin sefa sürsün 1 gunlukte olsa ne ala memleket..
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Senin kafan basmıyor sanırım otel paran varsa sende git yabancılar kalamaz diye bir ibare mi var yabancılar olmasa boş kalir aynı senin gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle