Galatasaray sol bek için Monchi ile masada!

Galatasaray, Sevilla'nın gözden çıkardığı 22 yaşındaki Brezilyalı sol bek Guilherme Arana'ya talip oldu.

Galatasaray sol bek için Monchi ile masada!
Galatasaray sol bek için Monchi ile masada!
GİRİŞ 21.12.2019 16:23 GÜNCELLEME 21.12.2019 16:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Ocak ayında yollarını ayırmayı planladığı Yuto Nagatomo'nun yerine düşündüğü sol beklerden biri olan Guilherme Arana için Sevilla ile temasa geçti.

 

 

Brezilya basınında yer alan habere göre; 22 yaşındaki Brezilyalı sol beki sezon başında Atalanta'ya kiralayan ancak oyuncunun talebi üzerine bu anlaşmayı feshetmeye hazırlanan Sevilla, oyuncunun menajerine yeni bir kulüp bulması talimatını verdi. Menajeri de bu talep üzerine harekete geçti.

Guilherme'nin Atalanta'dan ayrılacak olması nedeniyle şu ana kadar Sevilla 3 kulüpten teklif aldı. Galatasaray dışında Rusya'dan CSKA Moskova ve Brezilya'dan Gremio, Guilherme Arana'ya talip oldu.

Galatasaray İdari Menajeri Şükrü Hanedar, Arana'nın durumu için Sevilla Sportif Direktörü Monchi ile görüştü.

 

 

SEVILLA, ZORUNLU OPSİYON İSTİYOR AMA...

22 yaşındaki Brezilyalı sol beki 1 milyon Euro karşılığı 1 sezon kiraya veren ve 8 milyon Euro satın alma opsiyonu koyan Sevilla, bu kez oyuncusunu zorunlu satın alma opsiyonuyla satma hedefinde. Ancak, Guilherme'nin Atalanta'daki soru işareti bırakan performansı üzerine gelen tekliflerin hiçbiri zorunlu satın alma opsiyonlu olmadı.

EN ÇOK SÜRE ALACAĞI KULÜBÜ İSTİYOR

Sevilla'nın Ocak 2018'de Corinthians'tan 11 milyon Euro bonservisle aldığı Guilherme Arana, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda Brezilya U23 formasını giymek için en çok süre alabileceği kulüpte forma giymeyi planlıyor.

Guilherme Arana, bu sezon Atalanta'da 4 maça çıktı ve toplam 75 dakika süre aldı. Guilherme, kariyerinde çıktığı toplam 90 maçta ise 6 gol atıp 7 asist yaptı.

YORUMLAR 5
  • vatan 4 yıl önce Şikayet Et
    hala yabamci aliyorlar.Yetenekli turk oyuncularini kullanin.Hem paraniz cepte kalir hem de yurgiyle oynayan insanlari kazanirsiniz.
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahini severseniz siz yapmayın cenk ergün gelsin o yapsın...en azından para kazanırsınız....hemde şampiyon olursunuz...
    Cevapla
  • Yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Linnesi kadroya alın
    Cevapla
  • yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    galatatasaraya 1 değil , çeyrek yabancı futbolcu bile aldırmam ben olsam, bırakın artık yabancıların hiçbir şey veremeyeceği ortada! ligimizde yerli ve yetenekli bir çok oyuncu var alsınlar 4-5 tane genç ve yetenekli yerli futbolcu, maliyeti ve maaşı yüksek verimsiz yabancıları şutlasınlar yeter takıma verdikleri zarar! kapısından içeriye almasınlar yabancı
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    Yine abuk sabuk transfer yapmayın
    Cevapla