Albayrak: Olaylar bayağı ciddi yaşandı

Galatasaray'ın Tuzlaspor'u 4-0 yendiği Ziraat Türkiye Kupası 5'inci tur rövanş maçının ardından sarı kırmızılı takımın ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Albayrak: Olaylar bayağı ciddi yaşandı
Albayrak: Olaylar bayağı ciddi yaşandı
GİRİŞ 17.12.2019 23:43 GÜNCELLEME 17.12.2019 23:43
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İyi bir maç olduğunu söyleyen Albayrak, şu ifadeleri kullandı: "İki gündür Florya'da takımla beraber iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Eleyeceğimize inanmıştık, 4-0 değil, daha fazlaya ihtiyacımız olsaydı onu da atabilecek güçteydik. Bütün futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Hakikaten kazanmak için, ihtiyacımız olan skoru almak için her şeyi yaptılar, Galatasaray'a yakışanı yaptılar. Çok da sakatımız vardı ama bugün sahada olan, sonradan giren tüm futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum, hepsi çok iyiydi."

"DEVRE ARASINDA TÜNELDE FUTBOLCULARIMIZA DİRSEK ATAN BİR TUZLASPORLU FUTBOLCU OLMUŞ"

Maçın ardından yaşanan olaylara değinen Albayrak, "Çok üzüldüğümü ifade etmek istiyorum. Sahalarda görmek istemediğimiz şeyler bunlar. Devre arasında tünelde çıkarken bizim futbolcularımıza dirsek atan bir Tuzlasporlu futbolcu olmuş. Biz onlarla dostça oturduk, bir şeyimiz yoktu. Ne olduğunu anlamadık, yukarıdan atladım ayırmak istedim" dedi.

"ALLAH'A ŞÜKÜR ÖNLEDİK"

Soyunma odası koridorlarında da gerginliğin sürdüğünün altını çizen Abdurrahim Albayrak, "Olaylar bayağı ciddi yaşandı ama Allah'a şükür önledik. Çok üzüldüm. İlk maçta biz Türk Telekom Stadı'nda oynadık, rakibimizi tebrik ettik, tüm yöneticilerle görüştük, ayrıldık. Futbolcular da öyle. Hatta şimdi soyunma odasında futbolcular forma değiştirdiler. Nasıl çıktı olaylar anlamadım. Başkanlarla, yöneticilerle gayet dostça maç seyrettik. Çok üzüldüğümü ifade etmek istiyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 6
  • Konyaspor 4 yıl önce Şikayet Et
    Kesin öyledir psg dağıl Madrid'de bozguna uğra garip Tuzla hocası topcusu birde sizin gibi yöneticimi amigolu ne olduğunu anlamadığımiz insanlar saldirsin
    Cevapla
  • abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    artık tuzlaspora ağir cezalar verdirirsiniz değilmi. bu olayların sorumlusu onlardir degilmi albayrak. önce çuvaldızı kendinize batırın
    Cevapla
  • Fikri 4 yıl önce Şikayet Et
    İtiraf ediyorum ben suçluyum Allahın kulu kardeşim
    Cevapla
  • Emre 4 yıl önce Şikayet Et
    Ulan eğer Türk Futbolunda senin gibi bir profil varsa vay bizim halimize....
    Cevapla
  • Mert Kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Ceza almamak için kıvırmalar
    Cevapla
  • faruk 4 yıl önce Şikayet Et
    gecen erman Toroğlu diyordu bu Abdürrahim neden mağlubiyet lerde kayip .iste galibiyet iste Abdurrahim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle