Galatasaray'dan sportif direktör kararı!

Transferlerde büyük hatalar yapan Mustafa Cengiz ve yönetimi sportif direktör arayışına çıktı.

Galatasaray'dan sportif direktör kararı!
Galatasaray'dan sportif direktör kararı!
GİRİŞ 17.12.2019 11:28 GÜNCELLEME 17.12.2019 11:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yaz ayı transfer döneminde 13 futbolcuyu kadrosuna katmasına karşın Lemina hariç hemen hemen hiçbirinden tam olarak verim alamayan Galatasaray'da Sportif Direktör arayışları başladı.

 

 

CV olarak dünyaca ünlü yıldızlar alınmasına karşın Galatasaray'da herhangi bir varlık gösteremeyen tecrübeli futbolcularla yollarını ayırmak için hummalı çalışmanın içerisine giren sarı kırmızılı yönetimin artık transfer konularında kurumsallaşmaya gideceği öğrenilirken, Mustafa Cengiz'in alttan alta kulübün yapısını iyi bilen profesyonel bir isim arayışına çıktığı belirtildi.

Geçtiğimiz sezon ve bu sezon yurtdışında yaptığı görüşmelerden hayal kırıklığıyla döndüğü gibi, işini bitiremediği futbolcular yüzünden ağır eleştiriler alan Abdurrahim Albayrak'ın pasivize edileceği anlaşılırken, menajerler aracılığıyla Başkan Cengiz'e şimdiden iki üç sportif direktör teklifinin verildiği bildirildi.

 

 

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 3
  • esedullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Yaw arkadaş hangi saçma sapan karar varsa onu yazıyor medya. Sportif direktötlük gelirse fatih terim gider. Galatasarayda fatih varsa herşeye o bakar. Üstelik s.direktörlük bize göre bir şey değil, uymuyor. Bizim futbolanlayışımızda bşr problem var. Bu kadar tutku bu kadar taraftar baskısı ve sahada vur kır parçala modunda oynanan futbıoldan bir barcelona, real, manchester, psg çıkmaz... Sportif direktörlükten önce futbola bakış açımızın değişmesi lazım.
    Cevapla
  • Barbar 4 yıl önce Şikayet Et
    Ben olsam Albayrak’ı daha kapıdan içeri almam bu bir, iş becerebilen biri aranıyorsa Haldun Üstünel’i geri getiririm bu da iki.
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene Fenerin yaptığını bu sene Galatasaray yaptı nerde döküntü tutunamamış adam varsa topladılar takıma
    Cevapla