Galatasaray, 23.9 milyon Euro'dan oldu!

PSG'ye karşı sadece yarım saat dayanabilen Cimbom, Icardi ve Sarabia'nın üst üste ağları bulan vuruşlarıyla dağıldı. Fransız ekibi, evindeki maçın ikinci yarısında Neymar, Mbappe ve Cavani (P) ile gol şov yaptı.

Galatasaray, 23.9 milyon Euro'dan oldu!
Galatasaray, 23.9 milyon Euro'dan oldu!
GİRİŞ 12.12.2019 10:46 GÜNCELLEME 12.12.2019 23:08
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

120 milyon Euro kadro değeri olan Galatasaray, dün akşamki maçta 1 milyar Euro'luk PSG'ye karşı mücadele etti. Cimbom'un sahaya çıkardığı futbolcuların toplam değeri 73 milyon, Fransız ekibinin ise 649 milyon Euro'ydu. Sadece PSG'nin hücum üçlüsü Mbappe, Neymar ve Icardi'nin piyasa değeri 430 milyon Euro civarında.

23.9 MİLYON EURO HAVAYA UÇTU

Şampiyonlar Ligi gruplarında 15 milyon Euro ayak bastı parası alan Galatasaray, grupta tüm maçlarını kazansaydı toplamda 16.2 milyon Euro gelir elde edecekti. Ancak 2 beraberlikle kasasına sadece 1.8 milyon Euro koyabildi. Gruptan çıkması halinde 9.5 milyon Euro daha almaya hak kazanacak olan Cimbom'un toplam kaybı 23.9 milyon Euro oldu.

FALCAO: LİG VE KUPANIN EN BÜYÜK FAVORİSİYİZ

PSG karşısında oyuna sonradan dahil olan Falcao, maçtan sonra şöyle konuştu: "Aslında maça iyi başladık ama bu seviyede bir takıma karşı konsantrasyon kaybı olunca cezalandırılıyorsunuz. Şu anda %100 hazır değilim. 2 ay sahalardan uzak kaldım. Oynayarak daha iyi olacağım. Lig ve kupa hedefimiz kaldı. İki kupanın da en önemli favorisiyiz. Düzeltmemiz ve daha iyi yapmamız gereken şeyler var. En sonunda umarım mutlu sona ulaşan biz oluruz."

 

 

YORUMLAR 12
  • Kenan 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa da maçlar gerçekten de sahada kazanılıyormuş birileri öyle diyordu ya ligimize benzemiyor sahada iyiysen kazanıyorsun masada degil.!!!
    Cevapla
  • erkan 4 yıl önce Şikayet Et
    İsterseniz butun kupalari alin avrupada ne yaptiniz görduk neymis butun kupalari alacaklarmis alin ne olacak ulke puanina bile katki bulunmadiniz seyirciyi boyle demeçlerle anca avutursunuz...tabiki avunan varsa
    Cevapla
  • Sezgin 4 yıl önce Şikayet Et
    Keske giden milyonlar olsaydi..rezil kepaze olduk.terim yerinde olsam hepsini postalarim bunlarin
    Cevapla
  • Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    Okan buruk ve hakem heyetinin şampiyon ettiği bir takımdan ne beklenir ki... İşte hep yazdım yazacağım da hak edilmemiş başarı, başarı değildir...
    Cevapla
  • kardeş 4 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim geeçekten süper bir yorum aynen öyle. mazlum anadolu takımlarının ahını ala ala birilerinin kollamalarıyla alınan başarıların illaki bir karşılığı olacaktı. bunlar hak yemenin haksızlıkla bir yerlere gelmenin karşılığı. haksızlıkla alınan sevinçler kısa, ama bedeli ağır ve uzun sürer
    Cevapla
  • doğrucu 4 yıl önce Şikayet Et
    hakemler fenere çalışıyormuşşşşşş.Alooooo hakemler fenere çalışsaydı gs şu an ligin dibine demir atmıştı şampiyonlar liginde olduğu gibi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle