İşte G.Saray'ın devre arasındaki ilk hedefi

Hücum hattına takviye arayışında olan Galatasaray, Leipzig'de yeteri kadar forma şansı bulamayan Matheus Cunha'yı istiyor.

İşte G.Saray'ın devre arasındaki ilk hedefi
İşte G.Saray'ın devre arasındaki ilk hedefi
GİRİŞ 12.12.2019 09:42 GÜNCELLEME 12.12.2019 13:43
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Hücum hattına takviye arayışında olan Galatasaray, Leipzig'de yeteri kadar forma şansı bulamayan Matheus Cunha'yı istiyor.

2017 yılında İsviçre'de Sion forması giyen ve 32 maçta 10 gol 8 asistlik performansıyla Leipzig'in dikkatini çeken Matheus Cunha 1 Temmuz 2018'de Alman ekibine 15 milyon Euro karşılığında transfer olmuş, bu transfer futbolseverlerin dikkatinden kaçmamıştı.

CUNHA REAL BETİS'İ REDDETTİ

Aradan geçen 1,5 yılın ardından özellikle bu sezon Leipzig'de yeteri kadar şans bulamayan Brezilyalı futbolcunun Ocak ayında kulübünden ayrılma kararını hocası ve yönetime iletirken 20 yaşındaki yıldız için Galatasaray'ın devreye girdiği öğrenildi. Bundesliga ile Şampiyonlar Ligi'nde toplamda 10 maçta görev alan Matheus Cunha sadece 1 asist yapabilirken, genç yeteneğin sürekli oynayabileceği bir takıma gitmek istediği ve sarı kırmızılı ekibe sıcak baktığı belirtildi.

WERNER VE POULSEN VARKEN...

Geçtiğimiz sezon Real Betis'in kapısından dönen Matheus Cunha'nın şampiyonluk yarışının içinde bulunan, devler liginde boy gösteren bir takım içerisinde yer almayı kafasına koyduğu anlaşılırken ilk resmi görüşmede Bruma transferinde iyi ilişkiler kurulan Leipzig'in herhangi bir sorun çıkarmayacağı bildirildi.

Coritiba alt yapısında yetişen Matheus Cunha sezon başında Leipzig ile Galatasaray arasında oynayan hazırlık maçının 72.dakikasında oyuna girmişti. (Akşam)

 

 

YORUMLAR 10
  • abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    yazik o kadar harcanan paraya
    Cevapla
  • Elbyli58 4 yıl önce Şikayet Et
    Alın alın yabancıları.de yaşı çok gençmiş.gs ın mayasına gitmez o .en az 35 i falan geçmiş olmalıydı.gözden kaçırdılar sanırım
    Cevapla
  • Bozok yaylası 4 yıl önce Şikayet Et
    378 kişilik süper lig kadrosunda 244 tane yabancı olacak sizde Türk futbolundan bahsedeceksiniz alın size futbol
    Cevapla
  • irfan 4 yıl önce Şikayet Et
    İlk hedef Fatih Terim'i göndermek diyenlerin Galatasaray'lı olmadıkları ap açık ortada. Bu takım en büyük başarıları imparator ile elde etti. Gerekeni yapıp sene sonunda yine şampiyon oluruz.
    Cevapla
  • Gs kayseri 4 yıl önce Şikayet Et
    Yenilik şart genç lere bi şans
    Cevapla
  • rasim 4 yıl önce Şikayet Et
    ilk hedef Fatih Terimi göndermek olmalı
    Cevapla
  • BLACK MAMBA 4 yıl önce Şikayet Et
    her yıl şampiyon olunacak diye bi kural mı var. bak kaç yıldır şampiyonluğa hasret takımlar var. f.terim de insan adamda sihirli deynek yokki her yıl şampiyon yapsın takımı. şampiyon yapınca aslan hoca kurt. şampiyon yapamayınca hadi yallah. sizingibilerin zihniyeti yüzünden futbol bu halde...
    Cevapla
  • gs1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim yerine seni koyalım gs nin başına... Terim ne yapsın adamlarda ruh olmazsa. Galatasarayın gelmiş geçmiş en iyi hocası terimdir. bunu bilmeyen Gs li zaten değildir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle