Fatih Terim: 'Böylesini hayatımda yaşamadım'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'ndeki Paris Saint-Germain maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim: 'Böylesini hayatımda yaşamadım'
Fatih Terim: 'Böylesini hayatımda yaşamadım'
GİRİŞ 10.12.2019 19:59 GÜNCELLEME 10.12.2019 20:34
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Takımın içinde bulunduğu sakatlık sorununa değinen Terim, "Şu anda kalecilerimiz hariç 13 kişiyiz. Futbolculuk hayatımda da teknik direktörlük hayatımda da zaman zaman sıkıntılar olmuştur ama bu 3-4 ay ön saflarda yerini alır. Özellikle milli maçlar dönüşü bir hayli eksik kaldık. Arkasından da beklemediğimiz sakatlıklar bizi bir hayli üzdü de, yordu da. Daha kısıtlı bir imkan halinde olmaya bizi zorladı" dedi.

 

 

"SONUÇ DEĞİL MÜCADELE ÖNEMLİ"

PSG maçında ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden deneyimli hoca, "Galatasaray, dünyanın en büyük organizasyonunda, Şampiyonlar Ligi'nde ve de dünyanın en büyük takımlarından biriyle oynuyor. Burada galibiyet ve mağlubiyetten önemli olan, mücadeleyi bırakmamak. Sonuç ne olursa olsun bu ülke ortaya çıkmalı. Sonucu daha sonra değerlendiririz. Yarın neyin ne olacağını puan olarak 7'den 70'e söylerler" ifadelerini kullandı.

 

 

"HİÇBİR HEDEFTEN VAZGEÇMİŞ DEĞİLİZ"

Ligi ve kupayı kazanmak istediklerini vurgulayan Fatih Terim, "Galatasaray ne liginden, ne kupasından vazgeçmiş değildir. Bir yere varmak için gidiyoruz ama çok şükür sonunda da varıyoruz. Çıktık yola, oraya da varacağız inşallah." diye konuştu.

"FALCAO EN FAZLA 45 DAKİKA OYNAR"

PSG'nin kalitesine değinen Fatih Terim, "Fransız gazeteci, Lemina'ya 'hücumda niye sorun yaşıyorsunuz' diye sordu. Elinizde Cavani, Di Maria, Neymar, Mbappe, Choupo Moting, Icardi varsa, bu soruyu sormak o kadar kolay ki... Düşünebiliyor musunuz, bunların 3'ü yedek olacak." mesajını verdi.

Falcao'nun durumunu anlatan antrenör, "Falcao'nun en fazla 45 dakika oynayabileceğini söyleyen çalıştırıcı, "Falcao ne kadar oynayacak, 90 dakikayı çıkaracak durumda değil ama 45 dakika oynayabilecek, ya önce, ya sonra oynatacağız. Yine de bir 11 çıkacak" dedi.

"SONUNDA ÖLÜM YOK, EN FAZLA YENİLİRİZ"

Korkmadan oynayacaklarını da söyleyen çalıştırıcı, "Burada PSG'nin favori olduğunu söylemek bir kehanet değil ama hiçbir maça çıkmadan kaybetmezsiniz. Burada kaybetmekten korkmayan bir Galatasaray olacak. Neyimiz varsa, ne kadarımız varsa oynamaya çalışacağız. Herhangi bir korkumuz, kimseden çekincemiz yok. Sonuçta en fazla mağlup olacağız, sonunda ölüm yok. Ben mücadele eden bir Galatasaray istiyorum, mücadeleyi bırakmadan oynayan Galatasaray'ı kaybettiği maçta da çağırıp tebrik eder" diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 32
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Ballon d Or u Messi aldi. Türkiyede Balon adayim Fatih Terim
    Cevapla
  • yalnız kurt 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim türkiyede güzel şeyler yapıyorsun avrupaya geldi mi balonsun.
    Cevapla
  • hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    1 puanla bile bitirdiğin oldu grubu her gittiğinde sonunculuğa oynuyorsun artık eski dönemler bitti
    Cevapla
  • Kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Hamza Hamzaoğlu dönemiydi o
    Cevapla
  • Çavuş 4 yıl önce Şikayet Et
    GS gönül veren her kim olursa olsun bilmeli, öğrenmeli Dünyanın sayılı külübüdür bazen böyle zor günleri olabilir GS gene GS dır, Bizleri havalara uçurduğu zamanları hatırlayalım, şu an grip olmuş gecer.
    Cevapla
  • Unal 4 yıl önce Şikayet Et
    Buraya yazanların çoğu fenerli
    Cevapla
  • musa 4 yıl önce Şikayet Et
    ne gribi net kanser
    Cevapla
  • bahanelerin efendisi 4 yıl önce Şikayet Et
    herif sürekli masallarla kendi taraftarını kandırıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle