PSG maçı öncesi G.Saray'da sakatlık şoku!

Galatasaray, Alanyaspor maçında sakatlanan Adem Büyük'ün sağ alt arka adalesinde orta düzeyde zorlanma tespit edildiğini açıkladı.

PSG maçı öncesi G.Saray'da sakatlık şoku!
PSG maçı öncesi G.Saray'da sakatlık şoku!
GİRİŞ 09.12.2019 13:35 GÜNCELLEME 09.12.2019 13:48
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray Futbol Takımı, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu altıncı maç haftasında Paris Saint-Germain ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

 

 

Sakatlıkları bulunan Ryan Babel ve Sofiane Feghouli tedavilerinin ardından koşu çalışması yaptı. Aytemiz Alanyaspor maçında sakatlanan Adem Büyük'ün yapılan MR tetkikleri sonucu sağ alt arka adalesinde orta düzeyde zorlanma tespit edildiği açıklandı.

Radamel Falcao antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

 

 

YORUMLAR 7
  • belkide 4 yıl önce Şikayet Et
    tüh ademsiz bu maçı almamız çok zor )))))))))))
    Cevapla
  • koca yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir arkadaşın dediği gibi terime bahane çıktı. sanki tüm futbcular saglamken top oynatabilmiş gibi sakatlardan dem vuruyor. sürekli futbolcuları hedef göstererek taraftarın önüne attı. adamlar da baskı karşısında ezildi gitti. yazık.
    Cevapla
  • kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanki maç mı alacak .. Hepsi sağlam olsa ne olacak hatta 2 de yedek girsin 13 kişi oynasalar farkı indiremezler bakın görun.. gs takım değil . aynı müzik çalıyor ama herkez ayrı oynuyor. başarı asla gelmez.
    Cevapla
  • mahmuthan 4 yıl önce Şikayet Et
    falcaooooooooo
    Cevapla
  • ŞAHİN 4 yıl önce Şikayet Et
    tuzlaspor kalecisinin oyunları bunlar. sen git ayağını yıldız futbolcunun ayağının altına koy, birde yerde yuvarlan, hep gs avrupada başarılı olamasın diye yapılan kumpaslar bunlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle