Galatasaray'a 3 isimden müjdeli haber!

Galatasaray'da sakatlıkları geçen Şener Özbayraklı, Emre Akbaba ve Mario Lemina antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Galatasaray'a 3 isimden müjdeli haber!
Galatasaray'a 3 isimden müjdeli haber!
GİRİŞ 05.12.2019 13:39 GÜNCELLEME 05.12.2019 14:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Süper Lig'in 14. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Şener Özbayraklı, Emre Akbaba ve Mario Lemina antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken, Ryan Babel ve Sofiane Feghouli ise salonda fizyoterapistler eşliğinde çalışma gerçekleştirdi.

 

 

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenmanda dün akşam oynanan Tuzlaspor ile oynanan Türkiye Kupası maçında tam süre alan futbolcular yenilenme çalışması gerçekleştirdi. Diğer futbolcular ise salonda core ve stabilizasyon hareketleriyle antrenmana başladı. Daha sonra sahada beşe iki dar alan pas oyunu oynandı. Antrenmanın devam eden bölümünde dar alanda pasa yönelik çalışma yapılırken ana bölümünde çift kale oyun yapıldı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından sona erdi.

Şener, Emre ve Lemina takımla çalıştı

 

 

Şener Özbayraklı, Emre Akbaba ve Mario Lemina antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Ryan Babel ve Sofiane Feghouli ise salonda fizyoterapistler eşliğinde çalışma yaptı.

Galatasaray, Alanyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın akşam saat 17.30’da yapacağı antrenmanla tamamlayarak mücadele öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampa girecek.

YORUMLAR 4
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Çocukluk aşkımsın sen ilk göz ağrımsın kimseyi kimseyi sevmedim senin gibi SEVDANIN uğruna terkettim herşeyi hayatın anlamı GALATASARAY :))))
    Cevapla
  • aspnetturkiye 4 yıl önce Şikayet Et
    emre akbaba cok önemli bizim icin ilac olur
    Cevapla
  • koca yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    bizdeki kadro kimsede yok ama gel gör ki hoca oynatamıyor.
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağır ol ki batman gelesin. Fatih Hoca'ya laf yok.
    Cevapla