Ortalığı karıştıracak Falcao iddiası!

Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle uzun süredir oynayamayan Radamel Falcao için ülkesinden dikkat çeken bir haber geldi.

Ortalığı karıştıracak Falcao iddiası!
Ortalığı karıştıracak Falcao iddiası!
GİRİŞ 04.12.2019 17:26 GÜNCELLEME 04.12.2019 17:39
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da büyük umutlarla kadroya katılan ancak sakatlıklar nedeniyle sadece 5 maçta 360 dakika süre alabilen Radamel Falcao için transfer konusunda gündem gün geçtikçe ısınıyor.

 

 

Fox Sport Kolombiya'nın deneyimli muhabirlerinden Jorge Baravelle, yıldız oyuncunun Galatasaray'dan ayrılma kararı aldığını ve Amerika Ligi MLS ekipleriyle görüşmeler yaparken, önemli bir opsiyon aradığını belirtti.

David Beckham'ın ABD'de kurduğu ve ciddi bir yatırım yaptığı Inter Miami'nin, 33 yaşındaki oyuncu ile uzun süredir transfer görüşmelerinde bulunduğu bir süredir basında yer almaktaydı.

 

 

MUSTAFA CENGİZ: "2 YIL HİZMET ETMEK İSTİYOR"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Falcao ile ilgili son açıklamasında, "Diyelim ki Falcao'yu sadece Galatasaray istedi, bu da bizim için mutluluk. Falcao inşallah tamamen atlatacak. En az 2 yıl Türk futboluna ve Galatasaray'a hizmet etmek istiyor. En yüksek randımanı vereceğine ve taraftarımızın üzerine kurduğu inanılmaz baskıyı hafifleteceğine inanıyorum. Falcao tutkuya layık olacak" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 37
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Gülerek okuyorum yazıları:)))) Takımıma ve Fatih Terim'e güveniyorum. Dualarımda ve kalbimdesiniz. KENETLENBAŞKAGALATASARAYYOK♡♥HERYERSARIKIRMIZI!
    Cevapla
  • SUBAT 4 yıl önce Şikayet Et
    FATİH TERİM İSTİFAAAaaa
    Cevapla
  • TakımElbiseliMesut 4 yıl önce Şikayet Et
    Falcao ya değil sakat sakat onu getiren yönetime ve isteyen teknik direktöre kızın. Sanki diğer topçular beleşe mi oynuyorlar! Terim dünyaları alıyor, elinde tarihin en iyi kadrosu var ama her kulvarda takım dökülüyor. Suç sadece topçuların mı?
    Cevapla
  • Cemal AY 4 yıl önce Şikayet Et
    teknik direktör istemedi ki a.albayrak aldı
    Cevapla
  • Gerçek 4 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa'nın defolu futbolcuları nedense türkiye'ye gelince şişirilip balon yapılıyor ama sonra patlıyor;falcao'da bunlardan yalnızca biri....!
    Cevapla
  • Halk 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam Falcao'yu eleştrebiliyor ben böyle bir şey görmedim
    Cevapla
  • mami 4 yıl önce Şikayet Et
    he he heeeeee. tamam sayin baskanim siz tlfnu kapatin biz sizi sonra arariz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle