'Gomis Galatasaray'da ekmek parasına oynar'

Bafetimbi Gomis yeniden Galatasaray forması giyecek mi? Ümit Karan, Gomis'in Galatasaray'a olası transfer sürecini yorumladı.

'Gomis Galatasaray'da ekmek parasına oynar'
'Gomis Galatasaray'da ekmek parasına oynar'
GİRİŞ 03.12.2019 14:24 GÜNCELLEME 03.12.2019 15:01
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Ocak ayı transfer dönemi için şimdiden çalışmalarına başladı ve sarı-kırmızılı takım için Bafetimbi Gomis'in adı da sıkça geçmeye başladı.

 

 

Gomis'in Galatasaray'a olası transferini yorumlayan Ümit Karan ise Fransız futbolcunun Ocak ayında sarı-kırmızılı formayı giymek için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu dile getirdi.

"Gomis, Galatasaray'a aşık" diyen Ümit Karan, "Gomis, İstanbul'a aşık, Galatasaray'a aşık bir adım. Asya'da Şampiyonlar Ligi kazandı ve yılın futbolcusu seçildi. Galatasaray'a dönmek için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır, bonservisini alır gelir ve maaşı da sorun etmez! Adam Galatasaray'da oynamak istiyor, parayla pulla işi yok, taraftarı çok seviyor! Galatasaray'da ekmek parasına oynayabilecek durumda. Bence, Ocak ayında da Galatasaray'a gelecek. Falcao ve Gomis yan yana da oynayabilir" dedi.

 

 

Ahmet Çakar ise Gomis'in Galatasaray'dan 350 bin euro için ayrıldığını ifade ederek, "Galatasaray'ın şu anda içerisinde bulunduğu ve harcadığı tüm paranın sorumlusu Gomis'tir. Gomis, Galatasaray'dan 350 bin euro para için ayrıldı ve Galatasaray'ı da 25 milyon euroluk harcamanın içerisine soktu. Gomis kalsaydı, Diagne'ye 13 milyon euro verilmeyecekti, Falcao'ya 10 milyon euro harcanmayacaktı, Andone alınmayacaktı. Gomis, Galatasaray'a kazık attı" şeklinde konuştu.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 16
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Tanıdığım en sempatik çikolata adamlardan :) Gomis family welcome to Galatasaray family♡♥
    Cevapla
  • Adem38 4 yıl önce Şikayet Et
    mesele gomise verilecek 350 bin Euro değildi ki. kara para aklamak için 20 milyon Euro harcanması gerekiyordu, onu da harcadılar.
    Cevapla
  • Mardinli 4 yıl önce Şikayet Et
    Gomis gelsin falcao gitsin nokta
    Cevapla
  • usta 4 yıl önce Şikayet Et
    Ama gomis ekmek parası biraz fazla normal ekmek yemediğinden
    Cevapla
  • malik 4 yıl önce Şikayet Et
    oldu olucak asgari ücretli çalışan olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle