Gomis: Galatasaray'a hırslı döneceğim

Galatasaray ile ilgili mesajlar veren Bafetimbi Gomis, Instagram hesabından paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

 Gomis: Galatasaray'a hırslı döneceğim
Gomis: Galatasaray'a hırslı döneceğim
GİRİŞ 01.12.2019 12:13 GÜNCELLEME 01.12.2019 12:13
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Al Hilal'e gönderdiği Bafetimbi Gomis, Arabistan temsilcisinde fırtına gibi esmeye devam ederken sarı kırmızılıları da unutmuyor.

Sarı kırmızılı taraftar ile diyaloğunu kaybetmeyen ve sık sık Galatasaray ile ilgili mesajlar veren Gomis, Instagram hesabından Galatasaray'a hırslı döneceğini söyledi.

Fransız oyuncu, "Geri döndüğümde her zamankinden daha agresif bir aslan olarak döneceğim" dedi

"HİKAYEYİ SONLANDIRACAĞIZ"

Bafetimbi Gomis geçtiğimiz günlerde de bir taraftarın Fatih Terim ile Gomis'in olduğu fotoğrafı paylaşmasına hikayesinde yer veren Gomis, "Babamla birlikte hikayemizi sonlandırmak için bir gün geri döneceğim" sözlerini kullanmıştı

Gomis ayrıca, bir taraftarın geri dön mesajına sosyal medya hesabından cevap verdi. Gomis, paylaşımına, "Teşekkür ederim, ben de sizi seviyor ve özlüyorum. Umarım Aslan birgün Aslantepe'ye geri dönecek." notunu düştü.

6 milyon bedelle ayrılan 34 yaşındaki Fransız golcü Al-Hilal Riyad'da çıktığı 55 maçta 41 gol ve 9 asistlik performans sergiledi. Gomis, Galatasaray'da ise 42 maçta 32 gol ve 6 asistle oynamıştı

YORUMLAR 11
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    1 2 3 4 Aşkım Şampiyon♡♥
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir GS li olarak şu adamı sattınız ya yönetim birşey demiyorum 55 maçta 41 gol atmış bu işler yıldız getirmek falcao almakla olmuyor adam sezonu kapattı falcao ne yaptı hiç Gomis çok iyiydi.
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Jaguar :) Gomis
    Cevapla
  • Biri 4 yıl önce Şikayet Et
    Parası biten kendini gs ye yamıyor. Ben bunu Falcao dan diagne den de çok seviyorum. O iki parazit para alıyorsa buna da verelim. Oynamazsa da canı sağolsun. Bizim yöneticilerimiz mert. Babalarının parası gibi harcarlar gs yi sağolsunlar.
    Cevapla
  • Kenan 4 yıl önce Şikayet Et
    40 yaşını bekle sıkıntı yok 20 000 kişi karşılamaya gelir nasılsa Fransız çöplüğü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle