Terim'in Club Brugge öncesi büyük sıkıntısı!

Galatasaray'da Club Brugge maçı öncesi 5 sakat, 1 cezalı, 4 de listede olmayan oyuncu var. Muslera'nın durumu da belirsiz.

Terim'in Club Brugge öncesi büyük sıkıntısı!
Terim'in Club Brugge öncesi büyük sıkıntısı!
GİRİŞ 25.11.2019 10:03 GÜNCELLEME 25.11.2019 10:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de Başakşehir'e yenilerek zirve yarışında yara alan Galatasaray'da rota yarın Şampiyonlar Ligi'nde Club Brugge'le Avrupa Ligi'ne kalma yolunda Türk Telekom Stadı'nda oynanacak kritik maça çevrilirken, eksiklerin çokluğu can sıkıyor.

 

 

Sarı-Kırmızılılar'da Emre Akbaba, Radamel Falcao, Florin Andone, Cristian Luyindama, Şener Özbayraklı sakat, Steven Nzonzi ise cezalı. Ayrıca son haftalarda iyi bir form yakalayan Ahmet Çalık ile birlikte Emre Taşdemir, Taylan Antalyalı ve Jimmy Durmaz da listede yok.

TERİM'İN ELİNDE SADECE 15 OYUNCU VAR

 

 

G.Saray'da teknik direktör Fatih Terim, sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu yüzünden İstanbul'daki Real Madrid maçında taraftarlarla küfürleştiği için gözden çıkardığı ve devre arasında "Satılsın" raporu verdiği Younes Belhanda'ya mecburiyetten Club Brugge karşılaşmasında ilk 11'de yer verecek.

Belinde ağrıları olan kaleci Fernando Muslera ise maça yetiştirilmeye çalışılıyor. "Kalan sağlar bizimdir" mantığı ile hareket edecek olan Terim'in Belçika ekibine karşı sahaya sürmek için 2'si kaleci olmak üzere elinde 15 oyuncu bulunuyor.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 5
  • koca yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    bahanesi hazır hocanın. hepsi varken müthiş başarılı olmuş gibi sığınır eksiklere şimdi.
    Cevapla
  • iskender temel 4 yıl önce Şikayet Et
    sanki hepsi var iken çok iyidik...
    Cevapla
  • E guen 4 yıl önce Şikayet Et
    Terimin kendisi sıkıntı.bi gidemedi .lobisi sağlam.kimse istifa diye bağıramıyo.
    Cevapla
  • gsgsgs 4 yıl önce Şikayet Et
    yunusu atalayı kim var al kadroya
    Cevapla
  • Şampiyon taraftar 4 yıl önce Şikayet Et
    Tam kadroda çıksak Terimin bu oyun kurgusu ile 1 adım ileri gidemeyiz. Yan pas geri pas başka bir şey yok. Gol atmadan maçın kazanılmadığını anlatması lazım birileri. Ayrıca gol içinde rakip kaleye gitmek lazım Terim önce bunları bilmeli.
    Cevapla