Başakşehir G.Saray'ın müthiş serisini bitirdi!

Süper Lig'de 12. hafta açılış maçında Galatasaray evinde Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu. G.Saray'ın evinde 41 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

Başakşehir G.Saray'ın müthiş serisini bitirdi!
Başakşehir G.Saray'ın müthiş serisini bitirdi!
GİRİŞ 22.11.2019 22:27 GÜNCELLEME 22.11.2019 23:06
Bu Habere 105 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile Başakşehir, Süper Lig'de 12. haftanın açılış maçında karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadı'nda oynanan maçı Medipol Başakşehir 1-0 kazandı. Konuk ekibin golünü 78. dakikada Fredrik Gulbrandsen attı.

 

 

Başakşehir, Galatasaray'ın ligde 41 maçtır sürdürdüğü evinde yenilmeme serisine son verdi. Galatasaray evinde son olarak 2016-2017 sezonunun 30. haftasında, 6 Mayıs 2017'de Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olmuştu.

Bu sonucun ardından Galatasaray 19 puanda kaldı. Ligde bu sezon yenilmezlik serisini 10 maça çıkaran Başakşehir ise 22 puana yükseldi ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Başakşehir ise Antalyaspor'u konuk edecek.

 

Galatasaray'da Ryan Babel, Medipol Başakşehir'de Mahmut Tekdemir ilk yarıda gördükleri sarı kartların ardından cezalı duruma düştü. Babel, Trabzonspor deplasmanında, Mahmut ise Antalyaspor'u ağırlayacakları maçta forma giyemeyecek.

Stat: Türk Telekom

Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Erdinç Sezertam, Asım Yusuf Öz

Galatasaray: Okan Kocuk, Donk, Ahmet Çalık, Marcao, Mariano, Feghouli (Dk. 74 Emre Mor), Lemina, Ömer Bayram, Emre Taşdemir (Dk. 86 Nagatomo), Babel, Adem Büyük (Dk. 86 Belhanda)

Medipol Başakşehir: Mert Günok, Caiçara, Ponck, Epureanu, Clichy, Mehmet Topal, Mahmut Tekdemir (Dk. 60 Gulbrandsen), Azubuike (Dk. 73 Berkay Özcan), Visca, İrfan Can Kahveci (Dk. 87 Arda Turan), Crivelli

Gol: Dk. 78 Gulbrandsen (Medipol Başakşehir)

Sarı kartlar: Dk. 3 Babel, Dk. 39 Adem Büyük, Dk. 90+1 Lemina (Galatasaray), Dk. 37 İrfan Can Kahveci, Dk. 39 Mahmut Tekdemir, Dk. 47 Caiçara (Medipol Başakşehir)

YORUMLAR 105
  • Faruk 4 yıl önce Şikayet Et
    yahu gs yenilince bir taraf yerden yere vuruyor, yenincede diger taraf ove ove bitiremiyor. birde futbolu bir futbol maci olarak gorun bee. biraz insan olun be. yenen yensin yenilen yenilsin. uzulun veya sevinin de hakaret, karalayici saygisizca yorumlar yapmayin. buraya insanlarin yuzune soyleyebileceginiz sozleri yazin. insallah insanlarin icindeki o nefret birgun yok olur gider.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    arkadaslar gemi daha yanasmamis sabirli olun :)
    Cevapla
  • Bolu 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu gs nin becerdiği tek şey vardı bu maçta o da kendilerini bir üflemekle yere atmak. Bu kadar ucuz ve aciz kalmış durumdalar, en başta adem küçük artisti.
    Cevapla
  • Davut 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçen yıl da üfürükle düşmeleri sayesinde şampiyon oldular.
    Cevapla
  • kılıç 4 yıl önce Şikayet Et
    ok güzel oldu belki fatihi şutlarlar bu vesile ile sorunun kaynağı terim
    Cevapla
  • C.Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    BaşakŞehirin Penaltısını Hakemler ve VAR resmen yedi!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle