Club Brugge ile G.Saray arasında Diagne krizi!

Club Brugge, Diagne'yi geri yollamak istediğini ve kiralık ücretinde kalan 2.45 milyon Euro'yu ödemek istemediğini belirtti. G.Saray'ın cevabı: Hayır

Club Brugge ile G.Saray arasında Diagne krizi!
Club Brugge ile G.Saray arasında Diagne krizi!
GİRİŞ 12.11.2019 17:04 GÜNCELLEME 12.11.2019 23:35
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Club Brugge, Galatasaray'dan 3.35 milyon euro karşılığı kiraladığı Mbaye Diagne'yi göndermek istiyor ancak 2.45 milyon Euro'luk detay bu karara engel oluyor.

PSG maçında takımın penaltıcısı Hans Vanaken olmasına rağmen penaltıyı kullanmakta ısrar eden ve kaçıran Mbaye Diagne, maçtan sonra takım arkadaşlarının tepkisini çekti. Teknik heyet tarafından kadro dışı bırakılan ve para cezasına çarptırılan Mbaye Diagne'nin Galatasaray'a geri gönderilmesi kararı verildi.

Belçika basınında yer alan habere göre; Diagne için şu ana kadar Galatasaray'a 900 bin euro ödeyen Club Brugge, Senegalli oyuncuyu göndermek ve ücretin kalanını da ödemek istemedi. Ancak, Galatasaray böyle bir şeyin mümkün olmadığı ve ücretin tamamının ödenmesi gerektiği cevabını iletti.

Club Brugge, Galatasaray'ın cevabı sonrası zora düştü. Hem oyuncuyu gönderip hem de ücretin tamamını ödemek istemeyen Belçika kulübünün ocak ayı sonuna kadar orta noktanın bulunması için görüşmelerini sürdüreceği bilgisi verildi.

"DIAGNE'Yİ DERHAL GÖNDERİRİM"

Belçika'da yayın yayan RTBF'nin La Tribune programında konuşan Club Brugge'ün eski oyuncusu Phillippe Albert, Mbaye Diagne konusunu yorumladı.

Albert, "Diagne, PSG maçında çok ileri gitti. Bu onun ilk hatası değil. Gerçekten kabul edilemez davranışları var. Hans Vanaken takımın kaptanıyken onu ezip geçti. Ayrıca, orada Ruud Vormer gibi takımın önemli isimlerinden birini de dinlemiyor. Bu saatten sonra teknik direktör Clement'in yerinde olsam Diagne'yi derhal takımdan gönderirim." yorumunu yaptı.

 

 

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 23
  • Efe 4 yıl önce Şikayet Et
    Devre arası PTT 1. Ligde transfer olur.
    Cevapla
  • yunaklı 4 yıl önce Şikayet Et
    GS bütçesini düzeltmeye başladı, elindeki paraları da plansız ve hazırlıksız transferler sayesinde heba etti. Örnek: Diagne, Falcao, Seri vb... Albayrak ın GS attığı kazıklardır.
    Cevapla
  • Sporsever 4 yıl önce Şikayet Et
    Sende devre araaında 10 milyon euro ver 20 gol atmış adam al. 30 golle gol kralı yap sonra şampiyonlar liginde oynatma, rakibe beleş kirala. Bu ne plansızlık.
    Cevapla
  • Mardinli 4 yıl önce Şikayet Et
    Babam hep der herşeyin çaresi var ahmaklığın çaresi yok diagneye tam uyuyor
    Cevapla
  • vatan millet 4 yıl önce Şikayet Et
    ahmak olan diagne mi onu takıma yakıştıranlarmı . yazık cok yazik onlar kim kimse bilmiyor. ama ortada gunah keçisi çok
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray in asil plani devre arasi 20 gol atmis Diagne yi satin alip, sezon sonu Suudi Arabistan a karla satmakdi. Diagne yi satip Fenerin elinden Vedat i alacaklardi ancak unutuklari birsey vardi, Suudi Arabistan pazarini TÜrk kulüblerine acan zaten Ali Koc idi. Sonrasini hepimiz biliyoruz, Ali Koc un bir telefonu yetti ve Diagne GS in elinde patladi. Zaten bu olay yüzünden GS Fenerbahceye saldirmaya basladi sezon basindan itibaren. Vedat i FB nin elinden kapmaya calismasaydi Diagne yi satmis olacakti ve bambaska bir sezon izleyecektik. Tamamiyla zincirleme olaylar..
    Cevapla
  • garip yolcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Seni yeşilçamda senarist yapmak lazımmış.
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Amma senaryo yazmışsın be kardeş
    Cevapla
  • Konyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi senaryo, film ne zaman çekiliyor? Fantastik film dalında Oscar'a aday(!) gösterilebilir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle