'G.Saray'da asıl problem Fatih Terim! Yollar ayrılmalı'

Galatasaray Kongre Üyesi Ankaralı işadamı Adnan Yılmaz, “Fatih Terim’in Galatasaray Kulübüne katacağı bir şey kalmamıştır. Geçmiş için teşekkür edip yollarımızı ayırmanın zamanı gelmiştir” dedi.

'G.Saray'da asıl problem Fatih Terim! Yollar ayrılmalı'
'G.Saray'da asıl problem Fatih Terim! Yollar ayrılmalı'
GİRİŞ 09.11.2019 18:12 GÜNCELLEME 09.11.2019 18:13
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kongre Üyesi Ankaralı işadamı Adnan Yılmaz, takımın son durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

 

“Fatih Terim’in Galatasaray Kulübüne katacağı bir şey kalmamıştır” diyen Adnan Yılmaz, “Geçmiş için teşekkür edip yollarımızı ayırmanın zamanı gelmiştir. Alman ekolünden başarılı bir hocaya takımı disipline etmek için ihtiyaç vardır. Takımda ve Kulüp yönetiminde sıkıntı yok. Tek sıkıntı Fatih Terim’in yetersizliği ve bu takıma verecek bir şeyinin olmamasıdır” dedi.

Yeniden ruh ekmek gerek

 

 

Takıma yeni bir ruh ekilmesi gerektiğini kaydeden Yılmaz, “Geçmişi zaferlerle dolu bir takımın Fatih Terim’le bu ruhu yakalaması mümkün değil. Geçmiş başarı üzerine değer katacak insanlara ihtiyaç var. Sayın Başkana ve yönetime tavsiyem bir an önce Terim ile yolları ayırmaları olacaktır. Aksi takdirde sıkıntılara para kaybıyla beraber prestij kaybı da eklenecektir” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 76
  • Adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Adnan Yılmaz kimya ne vermiş ki bu kulübe şimdiye kadar Terim ile ilgili yorum yapıyor. Oda kolay yoldan meşhur olmanın derdinde anlaşılan
    Cevapla
  • Recep 4 yıl önce Şikayet Et
    Adnan yılmaz kim ilk defa duyuyorum Fatih terimi eleştiriyo hocalıgının bittiğini söylüyo her fatih terim döneminde ortalığı karıştıran terim karsıtı bi yönetici cıkıyo içimizde nankör çok bu adam yine sizin inadınıza şampiyon olacak takım umut vermiyo çok fazla gibi görünsede Fatih terim faktörü her zaman bir fark yaratır. Sezon sonu yine şampiyonuz rahat olun..
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim Galatasaray'ın kalbidir. Olması gereken takım da Galatasaray'dan başkası değildir.♡♥
    Cevapla
  • menajer cemil 4 yıl önce Şikayet Et
    galatasarayda her kes fatih terimin ekmegini yiyiyor geldiginden beri kazandırdıklarına bakmalı bu zata gelince ne iş yaptıgına kaç lıra vergi verdigine bakmak lazım aklı başında mı
    Cevapla
  • Yürü yürü yürü 4 yıl önce Şikayet Et
    Efendimiz ne demiş. İşi ehline verin. Ağzı olan konuşuyor. İş adamı isen iş adamlığı yap. Şov yapmaya gerek yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle