Fatih Terim kararını verdi! 5 isim gidiyor

Galatasaray'ın Teknik Direktörü Fatih Terim, devre arasında Belhanda, Feghouli, Mariano, Nagatomo ve Seri ile yolların ayrılmasını istedi.

Fatih Terim kararını verdi! 5 isim gidiyor
Fatih Terim kararını verdi! 5 isim gidiyor
GİRİŞ 08.11.2019 18:58 GÜNCELLEME 08.11.2019 19:03
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da kötü gidişi faturası, 5 futbolcuya kesildi.

 

 

Fatih Terim, son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından ısrarla ocak ayını işaret etmişti. Tecrübeli hoca, yönetime verdiği raporda 5 futbolcunun gönderilmesini istedi.

GÖNDERİLECEK İSİMLERİ BELİRLEDİ

 

 

Terim'in önceliği, başta Çin ve Arap kulüplerinden teklifler alan Belhanda ile Feghouli'nin satılması yönünde. Bu iki oyuncunun satışından gelecek para, aynı zamanda transfer bütçesi açısından da önemli.

Galatasaray'da performansı beğenilmeyen beklerle de yollar ayrılacak. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Nagatomo ve Mariano satış listesinde. Oyuncuların bedava ayrılmasını istemeyen yönetim, gelen teklifleri kabul edecek. Aynı zamanda Linnes'e de kadroda yer açılmış olacak.

66 yaşındaki hoca, sezon başında kiralanan Seri'ye geçer not vermedi. Form grafiğini bir türlü yükseltemeyen deneyimli futbolcunun kiralık sözleşmesi sonlandırılacak. Orta sahaya Ndiaye'nin kiralanması gündemde.

YORUMLAR 69
  • koca yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    sen git kulübü borca soktun yine
    Cevapla
  • alperennnn 4 yıl önce Şikayet Et
    terim efendinin parasını verin gönderin devre arası adam gibi bir hoca bi kaç transferle bu takım düzelir problem topçularda değil terimde yazın bunu bi kenara
    Cevapla
  • sinan uluyazı 4 yıl önce Şikayet Et
    bence ilkin terimin gitmesi gerek sebebi ise terim uzun süre takım çalıştıramaz başı döniyorda ondan yıllardır hocalık yapiyor ama hiç östüne eklemiyor gelişmiyor başarısızlık kaçınılmaz olur.
    Cevapla
  • Lütfi 4 yıl önce Şikayet Et
    Trilyon dolarları veririler yabancı topcu getirirler.Sonra sızlanırlar taraftardan da toplarlar.Yerli topçular göstermeliktir.Ve ülkemizdeki yabancı para krizleri onları etkilemez.Ben sevmiyorum ANADOLU TOPÇULRINI ALMADIKLARINDAN.Milli takımı ne hale getirdi Eh GS de daha betere düşer herhalde.Maçlarda başka oyunlar olmaz sa.
    Cevapla
  • dede 4 yıl önce Şikayet Et
    hoca son 2 senedir şampiyon yapıyor.her gelişinde takımı şampiyon yaptı..hele şu yorumlara bakın !!!
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    son 2 senede gs nin basinda kim olsa yapar diğer takımlar cok kötü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle