G.Saray Luyindama için 13M€ istiyor ama...

Galatasaray, Ocak ayında kadrosunu değiştirebilmek için kaynak arayışına girdi ama satış potansiyeli olan futbolcuların performansı hayal kırıklığı yarattı.

G.Saray Luyindama için 13M€ istiyor ama...
G.Saray Luyindama için 13M€ istiyor ama...
GİRİŞ 08.11.2019 14:39 GÜNCELLEME 08.11.2019 14:47
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Ocak ayı transfer dönemi için kaynak arayışına girdi ancak FFP ile yapılan anlaşmadan dolayı futbolcu satmadan, herhangi bir transfer yapamayan sarı-kırmızılı yönetimin eli kolu adeta bağlandı.

 

 

Öncelikli olarak satış potansiyeli olan Feghouli ve Belhanda'yı değerlendirmek isteyen sarı-kırmızılı yönetim, iki futbolcunun da şu ana kadar gösterdiği hayal kırıklığı performanstan dolayı herhangi bir teklif almadı. Belhanda ve Feghouli üzerine plan yapan sarı-kırmızılı yönetimin bir diğer altetnatifi de Luyindama'ydı ancak o süreçte de beklenen olmadı.

8 milyon euro bonservis bedeli ile büyük umutlar ile transfer edilen Luyindama için 13 milyon euro bonservis bedeli belirleyen Galatasaray, Luyindama'nın Şampiyonlar Ligi'nde hayal kırıklığı yaratan performansının ardından belirlediği bonservis bedelinde de revizeye gitmek zorunda kalacak.

 

 

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 10
  • Svs 4 yıl önce Şikayet Et
    Havada külede diye teknik direktör olmaz. Bu adam Türk futbolculara bağırıp çağırıp gaza getiriyordu, ama elin gavuru anlamaz, bu adamlara yabancı teknik direktör olur.
    Cevapla
  • Terim hatalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Terim transferleri beğenmeme hakkını nereden buluyor kendi zamanında geldi bu oyuncular engel olsaydın he sana rağmen transfer edildilerse direk istifa et zaten yada koşullar böyleyse diyorsan transfer istemek yerine elindeki formsuz oyuncular yerine yedek oyunculara şans ver
    Cevapla
  • xxx 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayal dünyasında yaşıyor bu gslılar ya 13 milyon euro eder mi bu adam Allah aşkına ya..
    Cevapla
  • Jemand 4 yıl önce Şikayet Et
    Muslera haric hepsini satin.. kimse formanin hakkini vermior.. yeniden yeni takim yoksa önümüzde ki 5 sezon gs bu oyunla hicbir yere varamaz..
    Cevapla
  • Konya 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs de iyi oyuncular var tek eksik teknikdrektör yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle