G.Saray Gaziantep maçı öncesi Madrid'de çalıştı

Galatasaray futbol takımı, günü Madrid'de yenileme ve salon çalışmalarıyla geçirdi. Sarı-kırmızılılar yarın sabah 11. hafta maçı için Madrid'den özel uçakla Gaziantep'e geçecek.

G.Saray Gaziantep maçı öncesi Madrid'de çalıştı
G.Saray Gaziantep maçı öncesi Madrid'de çalıştı
GİRİŞ 07.11.2019 19:27 GÜNCELLEME 07.11.2019 19:30
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig'in 11. haftasında 9 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile yapacağı maçın hazırlıklarına İspanya'da başladı.

 

 

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 4. haftasında dün deplasmanda İspanya'nın Real Madrid takımı ile karşılaşan Galatasaray, Türkiye'ye dönmedi.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Real Madrid müsabakasında görev alan futbolcular günü yenilenme çalışmasıyla tamamladı. Diğer oyuncular ise salonda bir çalışma gerçekleştirdi.

 

 

Galatasaray, Gaziantep FK karşılaşması için yarın(Cuma) sabah Türk Hava Yolları'na ait özel uçuşla Madrid'den Gaziantep'e geçecek. Sarı-kırmızılı kafile, cumartesi günü oynanacak maç öncesi burada kampa girecek.

YORUMLAR 11
  • gsmatik 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiç gelmesinler.Herkes kendi memleketine dönsün.B takımıyla çıkar oynarız.Düşersekte bir iki sene sonra tekrar çıkarız.Milletin parası da cebinde kalır.Bunlar soyguncu yahu.Bu parayla ne işin karşılığını yaptıklarını kendilerine bir soran olurmu acaba.Defolun gidin
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Nereye geçer ise geçsin sanki top mu oynuyorlar yalandan koş ondan sonra rakip takımın futbolcu ları kendi kalesine gol atmasa bu takım hiç bir takımı yenemezzzzzzz
    Cevapla
  • Nerede 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah yeni bir sayfa olacak. Ben inanıyorum Brügge yi yenip Avrupa'da final oynayacağız. Allah büyük. Moralleri bozmak yok.
    Cevapla
  • ... 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs uefa yı aldığı sene chelsea den kendi evinde 5 yemişti. Onun gibi diyosun yani
    Cevapla
  • koca yusuf 4 yıl önce Şikayet Et
    terim istifa
    Cevapla
  • BASKAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Muslera koy 11 e gerisi Türk oyuncuları oynat 3 hafta sonra gör takımı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle