İşte Fatih Terim'in Bernabeu planı

Şampiyonlar Ligi'nde 'Ya tamam ya devam' maçında Real Madrid'e konuk olacak Galatasaray'da Fatih Terim, oyun planını belirlemeye başladı.

İşte Fatih Terim'in Bernabeu planı
İşte Fatih Terim'in Bernabeu planı
GİRİŞ 04.11.2019 09:40 GÜNCELLEME 04.11.2019 09:42
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi'ne devam etme yolunda kritik mücadelede Real Madrid'e konuk olacak Galatasaray'da gözler tamamen Devler Ligi'ne çevrildi. Tecrübeli teknik direktör Fatih Terim de zorlu deplasman için kafasındaki oyun şablonunu netleştirmeye başladı. İmparator, Real Madrid deplasmanına Türk Telekom'daki PSG maçı ve Real Madrid karşılaşmasının ilk yarısında taraftarın beğenisini toplayan dizilimle çıkmaya hazırlanıyor.

 

 

Üçlü stoper tandemini savunmaya yerleştiren Terim, rakip atağa kalktığında 2 beki Mariano ve Nagatomo’nun geriye gelmesini istiyor. Böylece top rakipteyken 5-3-2 gibi bir diziliş şekliyle sahaya yayılan Sarı-Kırmızılılar, atağa kalkarken ise 2 bekinin öne çıkmasıyla 3-5-2 sistemine bürünüyor.

Santiago Bernabeu'da Real Madrid’e karşı bu oyun formatıyla oynayacak olan Aslan, Devler Ligi'nde önceki maçlardaki gibi şanssızlık yaşamadan bu kez sahadan galip ayrılmanın hesaplarını yapıyor. (Habertürk)

 

 

YORUMLAR 20
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Aaaaa.. Fatih TERİM'in planımı varmış... Futbolcular Terim'i dinlemeden kendi kafalarına göre oynasalar çok daha iyi sonuç alınır..
    Cevapla
  • Taktik belli 4 yıl önce Şikayet Et
    bam bam bam
    Cevapla
  • Aga 4 yıl önce Şikayet Et
    Boşa kafa yormasaydın be hocam. Sen varken plan yapmaya ne gerek var. Bu takım sensiz bile reale en az 3 atar
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Dün "Umutlu" bugün "Umutsuz" Galatasaray.. anlayan anladi
    Cevapla
  • sivaslı cengo 4 yıl önce Şikayet Et
    hadi ordan densiz
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Hadi Mor Beyazlilar. Sizin icin dua ediyorum. Bu sözde ülkemin takimi son 30 mac kazanamiyor ama her yil sampiyon olmak icin ortaligi ayaga kaldiriyor. 9 gol bekliyorum !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle