Fatih Terim Falcao için kötü haberi verdi!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 01.11.2019 22:56 GÜNCELLEME 02.11.2019 10:56
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Galibiyeti değerlendiren Fatih Terim "Bugün herkes elinden geleni yaptı ve formasının hakkını vermek için uğraştı. beraber oynama kültürünü artırmamız lazım. Değişikliklere ayak uydurmamız lazım. İkinci yarı başında bir top haricinde pozisyon vermedik. Bu bizim için sevindirici. Çok pozisyon bulduk, oyunu domine ettik. Bu da istediğimizdi. Bunu daha çok geliştirmemiz lazım." dedi.


"FALCAO, REAL MADRİD MAÇINDA YOK"
 
Radamel Falcao hakkında da açıklama yapan Terim "Falcao, Real Madrid maçında oynamayacak ama yarın sabah İspanya'ya tedavisi için gidecek. 10 gün ya da daha fazla bizimle olamayacak. Sonra milli ara var. O arada durumuna bakacağız" diye konuştu.

"REAL MADRİD MAÇI DAHA ZOR OLACAK"

Real Madrid maçıyla ilgili de görüşü istenen Terim "Real Madrid maçı buradaki gibi olmayacak. İspanya'da Real Madrid ile oynamak kolay değil, Burada olmadığı gibi.. Ama orada daha zor olacak. Galatasaray çıkıp Galatasaray gibi oynarsak neler olacağını görüyoruz. Çıkacağız ve elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.
 

 

TERİM'DEN FUTBOLCULARA GÖNDERME

İlk 11'deki değişikliklerle ilgili sorula yanıt veren Fatih Terim "Takımı çarşambadan dizdim. Taktik antrenmanları yaptık. Bu 11 ile çıkacağımız belliydi. 11 yapıyorsunuz, 30 seneden fazla oldu teknik direktörlük yapıyorum, 11'de olan oyuncuların "Çok teşekkür ederim, 28 kişi içinde bu formayı verdiniz" diyen olmadı. Oynamayan oyuncunun "Neden oynamıyorum?" deme hakkı olmalı. Üzülmeli, kabullenmemeli. Feghouli zaman zaman çıkarken üzülüyor, kendine göre haklı olabilir, iyi oynadığını düşünebilir. Arkadaşlar haftada 3 maç oynayacağız ve hep beraber oynayacağız. Avrupa'da zaten kadro kısıtlaması var. Herkes 11 kararına saygı duyacak. Kolay kabullenmeyecekler ve forma için mücadele edecekler. Bizim en önemli işimiz adaleti sağlamak olmalı. 'Ben olmazsam bu takım olmaz, ben nasılsa oynarım' düşüncesi geçerli değil. Oyuncularımızın hepsi çok zeki. Hep berabere oynayacağımızı anlaşmışlardır herhalde." dedi.

"TRANSFER POLİTİKAMIZ DEĞİŞMELİ"

Galatasaray'ın genç oyuncularının sözleşmesini uzatacağını açıklayan Fatih Terim "Yunus Akgün'ün sözleşmesini uzattık, diğer genç arkadaşlarla da imzalayacağız. Transfer yaparken, oyuncuların geçmişine harcama yapıyoruz. Halbuki geleceğine harcama yapmamız lazım. Başkan ve yönetimle konuşarak, bunu Galatasaray'ın prensibi haline getirmeliyiz. Buradan ne demek istediğim ve altyapıya bakış açım net görünüyor. Galatasaray ileride kendisine faydalı olacağını düşündüğü oyuncuları bırakmaz. en yakın zamanda diğer oyuncular da yeni sözleşme imzalar." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 39
  • Türkiye 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçen senenin haksız yere kazanılan paraların ahı çıkıyor işte böyle, mal gibi bakarsınız artık, iyi kazık.
    Cevapla
  • Ay-yıldız 4 yıl önce Şikayet Et
    Çöpcao hahhdhahahdhhs
    Cevapla
  • merhaba 4 yıl önce Şikayet Et
    vedatın okey arkadaşı bile olmaz dolandırıcı falcao
    Cevapla
  • dervaz 4 yıl önce Şikayet Et
    niye okadar para verdiniz keriz parası tabi triliyonları dök ama adam sakat çıksın yazıklar olsun sizin gibi gs batıran vurgunculara
    Cevapla
  • ARSLAN 4 yıl önce Şikayet Et
    futbol şirketleri sene sonu geliyor zarar gösterecekler ya artık futbol spor dan çıktı bacasız fabrikalar oldu yeni nesile göre ayak uyduruyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle