Erman Toroğlu: Gustavo, Melo'dan daha iyi!

Fotomaç Gazetesi yazarı Erman Toroğlu, Ali Koç'un "Türkiye'ye Gustavo kalitesinde bir orta saha futbolcusu gelmemiştir" sözlerini değerlendirdi.

Erman Toroğlu: Gustavo, Melo'dan daha iyi!
Erman Toroğlu: Gustavo, Melo'dan daha iyi!
GİRİŞ 01.11.2019 13:58 GÜNCELLEME 01.11.2019 13:58
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "Luis Gustavo kalitesinde bir futbolcu Türkiye'ye gelmemiştir" açıklamalarını Fotomaç Gazetesi yazarlarından Erman Toroğlu değerlendirdi.

Toroğlu, Gustavo'nun Melo'dan çok daha iyi bir futbolcu olduğunu ifade ederek, "Gustavo, Melo'ya göre daha iyi oyuncu. Melo tek yönlü bir futbolcuydu. Gustavo iki yönü de rahatlıkla oynayabiliyor. Arada büyük fark var. Bana 'hangisini tercih edersin' derseniz 'Açık ara Gustova' derim" dedi.

Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurakan ise Melo ve Gustavo karşılaştırmasında şu yorumlarda bulundu; "Luis Gustavo çok savaşçı bir oyuncu. İkili mücadelelerde yılmıyor, topu bırakmıyor, asla pes etmiyor. Ama kart görmeye meyilli. Bu konuda biraz daha dikkat etmesi lazım. Melo'nun hücum özellikleri de vardı. Melo golü de düşünen, aynı zamanda maç içinde liderliğe soyunan da bir futbolcuydu" dedi.

YORUMLAR 8
  • Enes 4 yıl önce Şikayet Et
    Felipe melonun hırsı yeter izlerken zevk alıyorduk
    Cevapla
  • Yaşarr 4 yıl önce Şikayet Et
    Tarafsız olan herkes bunu biliyor zaten...
    Cevapla
  • Yok artık 4 yıl önce Şikayet Et
    Melo ile kıyaslamak melo’ya Hakarettir
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    yalan söylüyor en iyisidir orta saha emre belözoğludur türkiyeye gelmiş futbolculardan
    Cevapla
  • Camlica 4 yıl önce Şikayet Et
    Her ikiside. Istanbul disinda olsaydi. Böyle diyemezdiniz nasilki. Eto. Gibi. Eto istanbulda olsaydi dahi. Ilan ederdiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle