Galatasaray, Madrid öncesi moral buldu!

Süper Lig'de 10. haftanın açılış maçında Galatasaray, evinde Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup ederek Real Madrid maçı öncesi moral buldu.

Galatasaray, Madrid öncesi moral buldu!
Galatasaray, Madrid öncesi moral buldu!
GİRİŞ 01.11.2019 22:26 GÜNCELLEME 02.11.2019 12:07
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 10. hafta açılış maçında karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadı'nda oynanan maçı Galatasaray 2-0 kazandı. Sarı-kırmızılı ekibin gollerini 15. dakikada Montasar Talbi (kendi kalesine) ve 18. dakikada penaltıdan Ryan Babel attı.

 

 

Bu sonuçla Galatasaray puanını 16'ya yükseltti ve ligde evindeki yenilmezlik serisini 41 maça çıkardı. Çaykur Rizespor ise 11 puanda kaldı. 

6 Kasım'da deplasmanda Real Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray, Süper Lig'in 11. deplasmanda Gazişehir ile karşılaşacak. Çaykur Rizespor ise Antalyaspor'u konuk edecek.

 

 

Stat: Türk Telekom

Hakemler: Abdulkadir Bitigen, İbrahim Çağlar Uyarcan, Volkan Ahmet Narinç

Galatasaray: Muslera, Şener Özbayraklı (Dk. 54 Mariano), Luyindama, Ahmet Çalık, Nagatomo, Seri, Ömer Bayram, Emre Mor (Dk. 87 Adem Büyük), Lemina, Babel (Dk. 76 Jimmy Durmaz), Andone

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan (Dk. 56 Tarık Çetin), Moroziuk, Abarhoun, Talbi, Melnjak, Diomande (Dk. 46 Barış Alıcı), Attamah, Vetrih, Boldrin, Umar, Oğulcan Çağlayan (Dk. 82 Samudio)

Goller: Dk. 15 Talbi (Kendi kalesine), Dk. 18 Babel (Penaltıdan) (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 43 Diomande, Dk. 64 Oğulcan Çağlayan, Dk. 71 Talbi (Çaykur Rizespor), Dk. 60 Babel, Dk. 72 Fatih Terim (Teknik direktör) (Galatasaray)

YORUMLAR 56
  • Ramazan 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaraylıların "Konya ve Fenerbahçe maçları"nı hemen dillerine dolayacaklarını biliyorum. Geçen yılla karşılaştırınca bu maçta bir eksiklik görüyorum. Neden Rizespor 10 kişi bırakılmadı? Yoksa kendi kalelerine gol atmaları onları kurtardı mı?
    Cevapla
  • Tanerrr 4 yıl önce Şikayet Et
    Maçı izledim gs pozisyona giremedi. K.kalesine attılar bide penaltı oldu olmasaydı 0-0 biterdi. Bir GS olarak utanıyorum okadar yabancı transferi yaptık gol makinası olması gereken takım son 11-12 maçta sadece 11 gol atabildi. Gol atamayan takımmımız var. Yabancılara ödenen paralara yazık.
    Cevapla
  • adsız 4 yıl önce Şikayet Et
    yüzyılın en kötü galatasarayı bu oyunla kimseyi yenemeyiz gol atmadan elenip geliriz . rize maçı bir galatasaraylı olarak sıkandal diyeyim gerçekleri diyeyim adaletli olmak lazım
    Cevapla
  • ABDULLAH 4 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyon olması için, yenmesine gerek yok ki. Hakemlerin devreye girmesine ihtiyaç var.
    Cevapla
  • kuskulu 4 yıl önce Şikayet Et
    ne morali biri kendi kalesine digeri penalti..
    Cevapla
  • Doğrucu 4 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonlukmu?hadi ordan,hadi ordan.sağdan gidin.küme düşmeyinde.3 gün sonra tvlerde bay çok bileni ağlayarak görürüz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle