Galatasaray'ın doktorundan açıklama!

Beşiktaş derbisinde sakatlığını gerekçe göstererek forma giymeyen Radamel Falcao için Galatasaray cephesinden flaş bir açıklama geldi.

Galatasaray'ın doktorundan açıklama!
Galatasaray'ın doktorundan açıklama!
GİRİŞ 27.10.2019 22:13 GÜNCELLEME 27.10.2019 23:22
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Galatasaray A Takım doktoru Yener İnce, Beşiktaş karşısında alınan 1-0'lık yenilginin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

ASpor ve TRTSpor'un son dakika bandıyla duyurduğu haberde, Yener İnce'nin Falcao hakkında şu ifadeleri kullandığı iddia edilmişti;

"Falcao'nun tedavisi tamamlandı. Oynaması risk teşkil etmiyor ama oyuncunun da istemesi lazım. Falcao, ağrıları olduğunu söylüyor, onu zorla sahaya süremeyiz. Takım içerisine Falcao'nun ağrılarına benzer ağrıları olanlar var ama oynuyorlar. Falcao ağrılarının olmadığını söylediği andan itibaren oynayabilir"

SOSYAL MEDYADAN YALANLADI

Gündeme bomba gibi düşen iddianın ardından Galatasaray A Takım doktoru Yener İnce, Instagram'dan yaptığı açıklamada bu haberin gerçek dışı olduğunu duyurdu:

"Oyuncumuz Radamel Falcao ile ilgili hiç bir yayın kuruluşuna açıklama yapmadım. Değerli Galatasaray taraftarı gerçek bilgileri kulübümüzün yayın organlarından takip edebilir."

 

 

YORUMLAR 38
  • Yilmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Olmuyorsa gençleri oynat
    Cevapla
  • Arif gsli 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu fanatizmin takımlara verdiği zarar. Yeterin artık falcaoyu şımartıyolar. Sonrada hadi koçum. Bana da bu kadar yapsanız. Kendi mi imparator sanırım.
    Cevapla
  • Serkan 4 yıl önce Şikayet Et
    21 milyon euro çöpe gitti. Geçmiş olsun.
    Cevapla
  • Gaziantep Fenerbahce 4 yıl önce Şikayet Et
    emre Belözoğlu kırık kaburga ile oynuyor. haberiniz olsun.
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    sorun yok, Adayi satin Falcao ya verin parasini. GS in Adalari bitmez, en kötü ihtimal Pensilvanyadan yardim eli uzatirlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle