Zinedine Zidane: Daha fazla atmalıydık

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, Galatasaray'ı 1-0 yendikleri maçın ardından konuştu.

Zinedine Zidane: Daha fazla atmalıydık
Zinedine Zidane: Daha fazla atmalıydık
GİRİŞ 23.10.2019 01:44 GÜNCELLEME 23.10.2019 01:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü hafta maçında Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden Real Madrid'de teknik direktör Zinedine Zidane, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

 

 

Zidane, takımının daha fazla gol atması gerektiğini söylerken, Courtois'nın çok iyi bir performans gösterdiğini belirtti.

"YAPILMASI GEREKENLERİ YAPTIK"

 

 

Zinedine Zidane galibiyetle ilgili olarak "Ne düşünüyorum, gereken bir maçı çıkardık. Galatasaray, bu taraftarı arkasına alarak sayısız problem çıkardı. Ayrıca bireysel olarak önemli oyuncuları var. Biz de şiddetli bir oyun oynadık ve çok pozisyona girdik. Yapılması gerekenleri yaptık." dedi.

"DAHA ÇOK ATMALIYDIK"

Sonuçla ilgili sözlerine devam eden Fransız teknik adam "Buradan 1-0 ile çıkmak zordu ama başardık. Aslında hak ettik, 3-0 yapmalıydık. Thibaut Courtois kalitesini gösterdi. İlk yarıda çıkardıkları, rakip forvetleri etkisiz hale getirdi. Çok iyi de defans yaptık, bunu da yapabiliyoruz." "Bir golde kaldığımız için üzgünüm, daha çok atmalıydık ama olsun." diye konuştu.

"MADRID'DE BASKI HER ZAMAN VARDIR"

Kendisi ve Thibaut Courtois ile ilgili eleştiriler olduğunun hatırlatılması üzerine Zidane "Eleştiri ve baskı her zaman başınıza gelir. Madrid gibi dev bir camiada bu baskıyı her zaman hissedersiniz. Çalışmaya devam ederek, cesaretinizi ve konsantrasyonunu kaybetmezsiniz." açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 2
  • Turan 4 yıl önce Şikayet Et
    Eğer hak edilmiş bir şampiyonluk olsaydı o takımı kendi sahasında yenerdi.. son beş altı yılda şampiyon olanların hüsran sebebi, hak edilmemiş şampiyonluktur...
    Cevapla
  • yasar 4 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru
    Cevapla