Ramos: Falcao, çok büyük bir oyuncu

Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak olan Galatasaray - Real Madrid Şampiyonlar Ligi Grupları 3. maçı öncesi Sergio Ramos katıldığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Ramos: Falcao, çok büyük bir oyuncu
Ramos: Falcao, çok büyük bir oyuncu
GİRİŞ 21.10.2019 19:25 GÜNCELLEME 21.10.2019 19:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

SERGIO RAMOS'UN AÇIKLAMALARI:

 

 

"ÇIKIŞ YAPMAK İSTİYORUZ"

"Kesinlikle, tecrübeli bir takımız, kazanmak istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Çok iyi sonuçlar alamadık bu yüzden 3 puan alarak çıkış yapmak istiyoruz. Herkes Zidane'ı çok seviyor. Tüm takım ona güveniyor. Daha iyi sonuçlar almak isterdik elbette ama önümüzdeki maçlarda daha iyi sonuçlar almaya çalışacağız. Öncelikle kendimizi geliştirmeliyiz. Daha iyi olmalı ve çalışmalıyız. Haketmediğimiz bir sonuç aldık. Tabiki bu futbol, son dakikaya kadar savaşmalısınz."
undefined

 

 


"AKLIMIZDA YALNIZCA KAZANMAK VAR"

"Herkes istediğini düşünebilir. Buna saygı duyuyorum. Sonuçlara bağlı bir takımız. Ancak bu sonuçları aşmalıyız. Biz iyi bir takımız ve daha iyi işler yapabiliriz.  Takımın aklında sadece kazanmak var. Bunun için savaşacağız."

"FALCAO, ÇOK BÜYÜK BİR OYUNCU"

"Türkiye'ye çok teşekkür ediyorum. Bizi çok iyi karşıladınız. Türkiye'de büyük ambiyanslarda, büyük taraftar grupları önünde oynadık. Falcao, çok büyük bir oyuncu. Kendisine saygım var. Oynaması durumunda bize engel olacaktır."

"HATALARIMIZDAN DERS ÇIKARMALIYIZ"

"Kimsenin düşüncesini değiştiremem. Biz sonuçları değiştirmeye yönelik oynamalı, hatalarımızdan ders çıkarmalıyız. Sonuçlara bağlı olarak diğer teknik direktörlerin ismi geçiyor. Yarın kazanmak istiyoruz. Zidane'ın Real Madrid için yaptıklarından sonra biraz olsun saygıyı hak ettiğini düşünüyorum."

YORUMLAR 4
  • Taşkın 4 yıl önce Şikayet Et
    Ramosa çok dikkat edin. Kritik maçlarda rakibin en iyi oyuncusunu çaktırmadan sakatlar Ramos. Bunu her zaman yapar. Aman dikkat Galatasaray....
    Cevapla
  • Mardinli 4 yıl önce Şikayet Et
    Falcao büyük de bir numarasını göremedik henüz
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Verin gazı bakalım
    Cevapla
  • Camlica 4 yıl önce Şikayet Et
    Kim tutar sizi
    Cevapla