Mert Hakan: 10 kişi nasıl oynanır gösterdik

Demir Grup Sivassporlu futbolcular, Galatasaray maçı sonrası konuştu. İşte o açıklamalar...

Mert Hakan: 10 kişi nasıl oynanır gösterdik
Mert Hakan: 10 kişi nasıl oynanır gösterdik
GİRİŞ 18.10.2019 23:12 GÜNCELLEME 18.10.2019 23:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Demir Grup Sivassporlu futbolcular, Galatasaray'a 3-1 mağlup oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Mert Hakan Yandaş karşılaşma sonrası "Milli Takım arasında maça çok iyi hazırlandık. Sezona iyi başladık ve bunu taçlandırmak istiyorduk. Bu hafta kazanıp, en azından iki gün lider kalmak istiyorduk. Şanssız pozisyonlarımız var. Takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Burada herkese 10 kişi kalsak bile futbol nasıl oynanır gösterdik. Gururluyuz, buradan başımız dik ayrıldık." dedi.

Uğur Çiftçi ise "Zor maç olacağını biliyorduk ama dersimize iyi çalışmıştık. İyi bir mücadele örneği gösterdik. Pozisyonlar bulduk ve atabilirdik. En azından 1 puanı hak etmiştik. Galatasaray'a Real Madrid maçında başarılar diliyorum. Biz atamadık, kısmet değilmiş." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • şahin 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu Hakemlarin 3 Būyūk sevdası ve Bazılarının da 3 Būyūk korkusu oldugu mūddetce bu ligten hiç bir şey olmaz sonra da yayın kuruluşu Dekoder satamıyorum diyor satamassın tabi adalet yok TRTde bile 3 kişi oturiyor 3 saat 3 tane takımın maçıni degdi degmedi bıtkınlık geliyor Ben sivas lî degilim arkadaş Ama yanlış a yanlış dogruya dogru derim.
    Cevapla
  • şahin 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu Hakemlarin 3 Būyūk sevdası ve Bazılarının da 3 Būyūk korkusu oldugu mūddetce bu ligten hiç bir şey olmaz sonra da yayın kuruluşu Dekoder satamıyorum diyor satamassın tabi adalet yok TRTde bile 3 kişi oturiyor 3 saat 3 tane takımın maçıni degdi degmedi bıtkınlık geliyor Ben sivas lî degilim arkadaş Ama yanlış a yanlış dogruya dogru derim
    Cevapla
  • memur 4 yıl önce Şikayet Et
    hala konusuyo ya o golü ataydın baş başa maç 0 0 iken maç böyle olmazdı. o goli kaçırdın pozisyonun devamında 1 0 oldu.
    Cevapla