Galatasaray'da Falcao şoku!

Galatasaray'da son antrenmanlara çıkmayan Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao'nun, Sivasspor maçında forma giymesi zor görünüyor.

Galatasaray'da Falcao şoku!
Galatasaray'da Falcao şoku!
GİRİŞ 16.10.2019 13:14 GÜNCELLEME 16.10.2019 15:06
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın sezon başında uzun uğraşlar sonucu kadrosuna kattığı Radamel Falcao'nun PSG maçından sonra sakatlanması Sarı-Kırmızılı camiada moralleri bozdu.

 

 

Milli ara öncesi deplasmanda karşılaşılan Gençlerbirliği maçına çıkamayan Kolombiyalı yıldızın, halen Florya'daki idmanlarda takımla birlikte çalışmalara başlayamaması kafaları karıştırdı.

Aşil tendonunda ağrı hissettiği için fazla zorlanmayan yıldız forvetin, cuma günü TT Stadı'nda oynanacak Sivas maçına yetiştirilmesi de zor görünüyor.

 

 

Öğrencisinin tam olarak hazır hale gelmesinin ardından forma giymesini arzulayan teknik direktör Fatih Terim de Sivas maçının ardından oynanacak Şampiyonalar Ligi'ndeki kritik Real Madrid maçını düşünüyor.

Ligde 14 yabancısından ikisini tribüne çıkarmak zorunda olan İmparator'un, yüzde yüz hazır olmadığı için Falcao'yu bu maçta kadroya dahil etmeyi düşünmediği öğrenildi.

Tedavisinin tamamlanmasının ardından Real Madrid maçının ilk 11'inde sahaya çıkması planlanan deneyimli golcünün ardından oynanacak Beşiktaş derbisinde de hazır olması bekleniyor. Sivas maçı için Andone'yi hazırlayan Terim'in, yetişmesi halinde tercihini Falcao'dan yana da kullanabileceği ifade edildi.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 21
  • fber 4 yıl önce Şikayet Et
    vaaah vaaaaah vaaaaaaaah ..böyle olacağı belliydi. bir gerçek varsa oda boşa giden paralardır. şöyle gol atacak böyle gol atacak atlayacak zıplayacak ... şimdi yatıyor rahatsız etmeyin....
    Cevapla
  • gs-li 4 yıl önce Şikayet Et
    oynamamasi iyi babel adem yeter bize onyekuru geliyor
    Cevapla
  • isimsiz 4 yıl önce Şikayet Et
    moral bozmak mi? benim hic moralim bozulmadi. adam bizim takım icin vasat bir futbolcu. Daha takimabir katkisini gormedim
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs islam silimaniyi alsaydı daha fazla gol atardı
    Cevapla
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Taraftar istiyor diye gelmedi mi bu FALCAO. Gönlüm gelmesinden yana değildi. Şimdi faturayı kimin ödemesi gerekir. Taraftar bu transferde hatanın büyüğünü yaptı. Yönetimi desteklemek düşer bu taraftara. Sorun nerede?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle