'B sınıfı bir oyuncu çenesini kapatsın'

Galatasaray'ın 32 yaşındaki Hollandalı yıldızı Ryan Babel'in milli takım ile ilgili sözleri ülkesinde dikkat çekmeye devam ediyor.

'B sınıfı bir oyuncu çenesini kapatsın'
'B sınıfı bir oyuncu çenesini kapatsın'
GİRİŞ 11.10.2019 18:59 GÜNCELLEME 11.10.2019 19:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

"Şu andaki milli takım, Wesley Sneijder, Robin van Persie, Arjen Robben ve Rafael van der Vaart'ın olduğu takımdan daha iyi, onların hepsinin egosu vardı" açıklamasını yapan Babel'e Van der Vaart'ın ardından ülkenin önde gelen yorumcularından Johan Derksen'den cevap geldi.

"B SINIFI BİR ÖĞRENCİ OLDUĞU KESİN"

 

 

Babel'in kadroda olduğuna sevinmesi gerektiğini kaydeden yorumcu, "Babel kadroda olduğu için Koeman'a çok teşekkür etmeli. Şimdi çenesini kapatmalı ve bu büyük adamlar hakkında konuşmamalı. Elbette büyük oyuncuların egoları olur. Babel son maçta çok kötü oynamadı ama yine de B sınıfı bir oyuncu olduğu kesin" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'daki performansı ile de eleştirilen tecrübeli oyuncu, Kuzey İrlanda'yı 3-1 yendikleri karşılaşmada ilk 11'de başladı ve 66. dakikada kenara gelerek yerini Malen'e bıraktı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 4
  • xyz 4 yıl önce Şikayet Et
    dogru söylemiş B sınıfı bir topçu
    Cevapla
  • Entelabi 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kirmizi kafa kendini ne saniyor
    Cevapla
  • a erduman 4 yıl önce Şikayet Et
    babel kadar tas dussun basinica
    Cevapla
  • En zayıf 4 yıl önce Şikayet Et
    Babel’in nasıl Galatasaray’a transfer edildiğini anlamadım neden oynatılıyor hiç anlamıyorum Galatasaray seviyesinden çok uzakta anca iyi yedek olacak bir oyuncu Galatasaray bu haldeyse 1. Sorumlusu Babel’in bencil futbolu
    Cevapla