Gomis'ten Fransa'da İstanbul itirafı!

Galatasaray'ın eski yıldızı Bafetimbi Gomis, Fransa'da bir televizyon programında Türkiye günlerini anlattı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gomis'ten Fransa'da İstanbul itirafı!
Gomis'ten Fransa'da İstanbul itirafı!
GİRİŞ 08.10.2019 15:36 GÜNCELLEME 08.10.2019 15:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Türkiye'nin en büyük kulübü olduğunu vurgulayan Gomis, "Türkiye'deki 3 büyük kulüp var ve beni tüm takımların taraftarlarının sevdiğini söyleyebilirim. Ancak Türkiye'de Avrupa kupası kazanan tek takım Galatasaray olduğu için ülkenin en büyük takımı" dedi.

"SERI VE NZONZI MUAZZAM OYUNCULAR"

Jean Mihael Seri ve Steven Nzonzi'nin Galatasaray performanslarını da değerlendiren Gomis, "PSG maçlarında onları izledim. Muazzam oyuncular. Galatasaray gerçekten çok büyük bir takım. Seri ve Nzonzi'ye neden orada olduklarını sorduğunuzda anlatacaklardır. Orası çok farklı bir yer. Orada yaşadıklarımı, her futbolcunun yaşamasını isterim. İnanılmazdı" ifadelerini kullandı.

"FALCAO TUTUK BAŞLADI AMA..."

Radamel Falcao'nun durumunu yorumlayarak sözlerini sürdüren Gomis, "Falcao ile Galatasaray'a transferinden önce görüştük. Biraz tutuk başladı ancak daha iyi olacaktır" şeklinde konuştu.

"İSTANBUL'DA YAŞAYABİLİRİM"

Futbolculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra İstanbul'da yaşayabileceğini dile getiren Fransız golcü, "Galatasaray ve Fatih Terim ile ilişkilerimiz güçlü bir şekilde devam ediyor. İstanbul'u da çok seviyorum. Kariyerimi sonlandırdıktan sonra orada yaşayabilirim" dedi.

YORUMLAR 3
  • kamil 4 yıl önce Şikayet Et
    babel yerine buna alaydınız ya
    Cevapla
  • xyz 4 yıl önce Şikayet Et
    Falcao ile Gomis çift forvet olsa fena olur, seneye gel aslan parçası.
    Cevapla
  • Adamsın Gomis 4 yıl önce Şikayet Et
    Geri dön Galatasaray’a
    Cevapla